Elena Titişor a declarat pentru Spynews.ro că a avut și zile bune împreună cu Fane Spoitorul. "După ce ne-am întors din Canada, cunoscând acolo o cu totul altă viaţă, trăind câţiva ani departe de viaţa infracţională, chiar dacă noi ne sustrăgeam autorităţilor române, a văzut şi partea plină a paharului. (…) Tot timpul a făcut puşcărie, nu s-a revoltat pentru pedepsele care i s-au dat ţi le-a dus până la capăt. A hotărât că viaţa lui să fie frumoasă, departe de viaţa infracţională", a povestit Elena Titişor.

Fane Spoitorul a murit în spital, însă după ce a decedat, familia a acuzat-o pe femeie de diverse lucruri."Nu a fost deconectat de la aparate, dar noi fiind într-un spital mult mai performant decât spitalele noastre, acolo şi dacă ar vrera cineva nu este deconectat (…) Atât a rezistat organismul lui la aparate, 3, aproape 4 zile. Spitalizarea este foarte scumpă! Nu se punea problema banilor. Noi mergeam în Israel din 2010, pentru tratamente, intervenţii chirurgicale care au eşuat aici. Din 2010 au fost în jur de şapte intervenţii, cu hernia de disc, cu rinichii", a mărturisit Elena Titișor.

Mai mult, femeia spune că apropiații și copiii lui Fane nu ştiau exact care e starea exactă de sănătate a tatălui lor. "Am preferat să o consumăm, mai mult s-a dus spre sănătate! Este foarte mare (suma pe spitaliyare). Pe parcurs din 2010 sumele au fost foarte ridicate. Totul a fost pe costurile noastre", a mai spus Elena Ţiţişor. Cât despre avere, soția lui Fane a rămas cu datorii după moartea acestuia. "Nu am cu ce să trăiesc ca sursă de venit pentru că nu ne-a rămas absolut nimic. Asta-i problema că nu mai e nimic de vândut. (…) Da, am rămas(n.r.: cu datorie), este mare, nu vorbesc în cifre", au fost declaraţiile Elenei despre averea fostului ei soţ.

Pe numele său adevărat Titişor Ion, fostul lider al lumii interlope, a mai avut probleme grave de sănătate. Cu ani în urmă, Fane a fost diagnosticat cu o boală gravă şi a fost operat la Constanţa, de acelaşi medic care i-a salvat viaţa şi în anii '90, când a fost împuşcat de poliţistul Nelu Florea, plutonierul căruia Spoitoru i-a tăiat mâna cu o sabie ninja.

În urma operaţiei de la Constanţa, Fane Spoitoru a căpătat o infecţie puternică la plămâni şi a fost internat, din nou, într-un spital privat din Bucureşti. Ulterior, acesta a plecat în Israel, unde medicii l-au pus pe picioare şi se părea că acesta trăieşte o a doua tinereţe.  Fane Spoitoru a murit la data de 7 aprilie 2016, într-un spital din Israel, în urma unei comoţii cerebrale. Video (aici)