Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal într-o comună din Bistrița Năsăud: Un primar este ACUZAT că l-ar fi BĂTUT pentru un localnic până l-a lăsat INCONȘTIENT. Motivul incredibil pentru CORECȚIA aplicată bărbatului
Scandal într-o comună din Bistrița Năsăud: Un primar este ACUZAT că l-ar fi BĂTUT pentru un localnic până l-a lăsat INCONȘTIENT. Motivul incredibil pentru CORECȚIA aplicată bărbatului

Scandal într-o comună din Bistrița Năsăud: Un primar este ACUZAT că l-ar fi BĂTUT pentru un localnic până l-a lăsat INCONȘTIENT. Motivul incredibil pentru CORECȚIA aplicată bărbatului

Acuzații grave la adresa primarului PNL din Șieuț din județul Bistrița Năsăud. Acesta este acuzat că l-ar fi bătut pe un bărbat până l-a lăsat inconștient, cu pumnii și picioarele.

Potrivit b1.ro, primarul și cu fiul său l-ar fi bătut pe localnic cu pumnii și picioarele până l-au lăsat inconștient pentru că familia victimei nu l-ar fi susținut la alegeri.

Omul a ajuns la spital cu răni şi are nevoie de multe zile de îngrijiri medicale.

”M-a bătut primarul de la Șieuț. M-am certat cu feciorul său și a sunat la primar și m-au lovit cu lemnul în cap și am căzut jos și după m-au lovit cu piciorul. Mă doare gâtul și coloana”, a declarat victima.

După bătaie, la fața locului a apărut și poliția din zonă, însă abia după terminarea conflictului. Inițial, bărbatul a refuzat transportul la spital, însă dimineața cand se simțea și mai rău a chemat o ambulanță.

Primarul susține însă că el a fost, de fapt, victima: „M-a lovit un coleg, un vecin de al meu. Un prieten de-al meu m-a sunat și m-am dus acolo. Când am ajuns acolo, am intrat între ei, s-au suit pe mine, m-au lovit. Eu nu am dat cu niciun par, habar n-am… Era întuneric, pe mine m-a lovit, m-am apărat, am dat și eu cât am putut cu pumnii, deci am niște contuzii la umăr, la torace, am făcut niște radiografii acum, mi-am pus o perfuzie”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: