Scandal fără precedent la „Chefi la cuțite”! „Îţi trag un pumn”

Scandal fără precedent la „Chefi la cuțite”! „Îţi trag un pumn”

O situație fără precedent a avut loc în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”, în etapa a treia de bootcamp, unde Zannidache Hubert Edmond a ajuns protagonistul unui scandal imens.

În etapa 26 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au făcut eliminare după eliminare și puțini sunt concurenții care au mai rămas în etapa a treia de bootcamp!

Zannidache Hubert Edmond, ameninţat la emisiunea Chefi la cuțite

De data aceasta, concurenții rămași în competiție trebuie să pregătească un meniu ce ar putea să fie servit în timpul unui zbor la business class! Timpul de gătit a fost foarte scurt, așa că orice detaliu aa contat. Un moment cu adevărat surprinzător a fost atunci când Zannidache Hubert Edmond a intrat în conflict cu una dintre concurentele cu care împarte bancul de lucru, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. A urmat un schimb de replici complet neașteptat, iar tânărul a făcut o dezvăluire uluitoare, recunoscând care a fost planul său încă de la bun început. După ce s-au întrecut în farfurii cu o temă la alegere, concurenţii au trecut aseară prin proba piureului unde a ieşit cu scandal, iar apoi au avut de pregătit ceva la care nu s-ar fi gândit niciodată: o mămăligă.

„Îţi trag un pumn că-l fărâm”

Tânărul a fost acuzat de concurenta rivală că i-ar fi băgat sare în piureu... făcându-l nesimţit. Mai mult, aceasta l-a ameninţat că-l pocneşte: „Era să-l omor, am zis că-i trag un pumn că-l fărâm acolo, că îl calc în picioare”, l-a ameninţat concurenta Zannidache Hubert Edmond.

Reamintim că etapa de Bootcamp a show-ului „Chefi la cuţite“ este una importantă din concurs, ce oferă chefilor detalii despre îndemânarea concurenţilor, abilitatea lor de a face faţă presiunii din bucătărie, dar şi inventivitatea de care pot da dovadă contracronometru. La finalul ei, chefii au ales cei 21 de bucătari care de săptămâna viitoare îşi vor începe experienţa culinară.

Doar 18 concurenţi au demonstrat în cele din urmă că merită să facă parte din echipele chefilor, alături de cele trei cuţite de aur alese deja. Scandalul dintre cei doi concurenţi îl puteţi urmări aici.

Ne puteți urmări și pe Google News