Evenimentul Zilei > Monden > Jurații de la „Chefi la cuțite” au rămas fără cuvinte la degustarea unui preparat: „Trebuie să facem poză”
Jurații de la „Chefi la cuțite” au rămas fără cuvinte la degustarea unui preparat: „Trebuie să facem poză”

Jurații de la „Chefi la cuțite” au rămas fără cuvinte la degustarea unui preparat: „Trebuie să facem poză”

Un concurent a gătit un preparat care i-a lăsat muți de uimire pe cei trei jurați de la „Chefi la cuțite”, care au avut o reacție incredibilă.

Un concurent i-a lăsat aproape fără grai pe jurații ediției 17 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de către un celebrul dansator. El se numește Emil Rengle  și a vrut să vină la emisiunea „Chefi la cuțite” pentru a-i da gata pe chefi.

Desert preparat cu placa de păr

Emil Rengle a făcut ceva special pentru rețeta sa, respectiv un ornament deosebit. Pentru acest lucru s-a folosit de o placă de păr, a topit bomboane. În acest fel desertul lui a avut un detaliu surprinzător. Foarte sigur de preparatul lui, Emil Rengle a așteptat emoționat verdictul dat de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Tânărul în vârstă de 29 de ani a decis să pregătească la emisiunea „Chefi la cuțite” un deșert de senzație pentru Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.
Emil Rengle a explicat că participarea la show-ul culinar are și scopul de-a transmite un mesaj, în timp ce a pregătit rețeta aleasă .

Cum au fost cuceriți jurații

Cunoscutul dansator Emil Rengle a făcut brioșe în culorile curcubeului.

„Am venit să transmit un mesaj cu ceea ce gătesc. În sufletul meu se află culorile curcubeului. Iar asta vreau să le ofer celor trei chefi, pe masă. Vreau cuțitele, sunt perfecționist. Nu am venit aici ca să pierd, totul trebuie să iasă perfect. Dacă un lucru început nu e perfect, atunci el nu există”, a spus Emil Rengle, în timp ce a pregătit rețeta aleasă de el

Mesajul lui Emil Rengle 

„Pentru cei care nu știu, culorile curcubeului reprezintă reprezintă steagul diversității și cred că trebuie să celebrăm iubirea, fericirea, curajul de-a trăi, de a fi liberi. Când aveam 15-16 ani, am trecut prin foarte multe încercări”, a spus concurentul.

Amuleta 18 i-a revenit pentru farfuria pregătită unicului și inegalabilul Cătălin Scărlătescu, Cel care a făcut jurizarea în această ediție a emisiunii „Chefi la cuțite” este celebrul chef Liviu Chiorpec. Acesta a avut o sarcină extrem de dificilă, fiindcă toate cele trei farfurii au fost deosebite, potrivit a1.ro. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: