Evenimentul Zilei > EVZ Special > Scandal cu Clotilde Armand, la Sectorul 1. PNL o acuză de metode abuzive și aberante
Scandal cu Clotilde Armand, la Sectorul 1. PNL o acuză de metode abuzive și aberante

Scandal cu Clotilde Armand, la Sectorul 1. PNL o acuză de metode abuzive și aberante

PNL Sector 1 o acuză pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, că a emis o dispoziţie care o lasă pe Ramona Porumb, viceprimarul PNL, fără nicio atribuţie, în mod "abuziv şi aberant".

Clotilde Armand nu se înțelege cu nimeni din Sectorul 1. Nici cu cetățenii, pe care i-a lăsat cu gunoiul în poartă, dar nici cu consilierii. Se pare că, acum, nici măcar cu partenerii din coaliție nu se mai înțelege primarul Sectorului 1.

După ce Evenimentul Zilei a relatat, în cursul zilei de miercuri, că edilul de la sectorul 1 a avut o criză de nervi, PNL a ieșit cu un comunicat dur la adresa lui Clotilde Armand. Motivul ține de ultima decizie luată de primar. 

„Din păcate, constatăm că suntem astăzi în faţa unui nou blocaj grav în comunicarea şi colaborarea cu primarul Sectorului 1.

După alegeri, aceasta a uitat brusc ce înseamnă un parteneriat şi ne-a demonstrat, din nou şi din nou, că acţionează doar în interes propriu, fără capacitatea de a comunica şi de a lucra în echipă.

Echipa PNL i-a explicat în repetate rânduri că Primăria Sectorului 1 nu este o firmă privată şi nu este pe persoană fizică, iar cetăţenii au nevoie de un lider serios, nu de un şef discreţionar”, potrivit unui comunicat al PNL Sector 1.

Liberalii fac referire la documentul pe care Evenimentul Zilei l-a publicat în premieră

Dacă ceva nu e pe placul său, Clotilde Armand amenință

PNL Sector 1 menţionează că luni atrăgea atenţia printr-un comunicat că trebuie găsită o rezolvare la criza gunoaielor din această zonă administrativă.

„Acel comunicat, însă, nu a fost pe placul primarului Armand, care a apelat la ameninţări cu încetarea delegării atribuţiilor către viceprimarul PNL, Ramona Porumb. Pretextul inventat: încălcarea protocolului de guvernare locală dintre USR PLUS şi PNL, care specifică faptul că nu sunt permise jignirile şi insultele în spaţiul public. În fapt, jignirile i-au aparţinut doar primarului Armand, care a calomniat echipa liberală”, afirmă PNL Sector 1.

Clotilde Armand va lucra cu un coleg de partid
Clotilde Armand pare să fie din ce în ce mai singură la Primăria Sector 1

Conform sursei citate, ulterior, Sebastian Burduja, preşedinte PNL Sector 1 şi Ramona Porumb au avut o întrevedere cu primarul Clotilde Armand.

„Aceştia au discutat cu protocolul în faţă cu Clotilde Armand şi au ajuns la concluzia comună că parteneriatul trebuie să meargă înainte, dincolo de neînţelegerile de moment, spre binele dumneavoastră şi al Sectorului 1. Deşi întâlnirea s-a încheiat în termeni amiabili, cu zâmbete, strângeri de mâini şi cu parteneriatul valabil, câteva ore mai târziu primarul Armand a emis o dispoziţie care lasă viceprimarul PNL fără nicio atribuţie, în mod abuziv şi aberant”, a adăugat PNL Sector 1.