George Simion, agresiv cu un alegător. L-a lovit și l-a numit „prost”

George Simion, agresiv cu un alegător. L-a lovit și l-a numit „prost” Sursa foto: Razvan Valcaneantu EEC

O nouă controversă zguduie scena politică. În prin plan este chiar președintele AUR, George Simion. Politicianul a avut o ieșire agresivă față de un alegător care l-a întrebat cum e să fii rusofil.

Scandalurile par să se țină lanț de AUR. Cel mai nou îl are în prim plan pe președintele acestuia, George Simion. Oficialul a fost filmat într-o ipostază rușinoasă. Liderul AUR i-a dat peste mână unui tânăr care l-a întrebat dacă este rusofil.

George Simion, gest necontrolat la adresa unui tânăr

Incidentul a avut loc în cadrul festivalului „Micul de aur”, eveniment la care George Simion a luat parte. Liderul politic a avut o ieșire necontrolată în public, chiar în timp ce era filmat. Acesta s-a enervat la culme în momentul în care a fost luat la întrebări de unul dintre participanții la eveniment.

George Simion implicat într-o altercație fizică

Sursa: Captură video

 

Ne puteți urmări și pe Google News

Mai mult, tânărul respectiv l-a numit pe celebrul politician, "rusofil" . Acesta a reprezentat însă momentul în care George Simion a izbucnit.

"Cum este să fiți rusofil?”, a fost întrebarea primită de liderul politic.

Reprezentantul AUR a avut un schimb de replici dure cu persoana care l-a provocat.

"Ai venit la mine la festival și în loc sa mănânci mici, întrebi prostii. Nu țin cu rușii. A venit un prost la mine să mă întrebe cum e să țin cu rușii.", i-a răspuns liderul AUR.

În urma unor astfel de replici acide, totul a culminat cu o altercație fizică. Fără să stea pe gânduri, George Simion l-a lovit pe tânărul din fața lui peste mână. Persoana respectivă a filmat întreaga scenă cu ajutorul telefonului mobil.

În mediul online, imaginile au stârnit un val de reacții. Cei mai mulți dintre internauți îl blamează pe liderul AUR pentru gestul făcut. Numeroase voci susțin însă că tânărul l-ar fi provocat pe politician în a se manifesta astfel.

Incidentul vine într-un context în care AUR se află deja într-un scandal cu acuzații de viol. Este vorba despre o tânără care a luat parte la o delegație a școlii de vară AUR,  desfășurată pe litoral. Câteva săptămâni mai târziu, adolescenta  în vârstă de 17 ani a reclamat că ar fi fost violată.