SAGA, cel mai mare festival din București, revine. Numele confirmate care vor cânta la eveniment

SAGA, cel mai mare festival din București, revine. Numele confirmate care vor cânta la eveniment SAGA Festival. Sursa foto: Facebook

SAGA, cel mai mare festival de muzică organizat la București, are loc în perioada 5-7 iulie, la Romaero. Organizatorii anunță că biletele s-au vândut deja în proporție de 80%.

SAGA: Numele confirmate care vor cânta la eveniment

Organizatorii anunţă cel mai mare festival de muzică din București. Fanii se vor putea bucura din nou de Rave Plane, avionul care se va transforma pentru trei zile într-un adevărat club și se vor da loc petreceri.

„Anul acesta, festivalul va avea un Mainstage 360 și trei platforme VIP – două la Mainstage și una la scena Spark (House), care se va afla și anul acesta tot sub un avion de la Romaero, asigurând un loc instagramabil, plin de distracție. De asemenea, fanii se vor putea bucura din nou de Rave Plane, avionul care se va transforma pentru trei zile într-un adevărat club. Aici vor avea loc cele mai cool petreceri și fanii vor putea sta la doar câțiva metri de artiștii preferați”, au transmis organizatorii festivalului SAGA.

La SAGA vor cânta Rita Ora, Nicki Minaj, Hardwell, Dennis Lloyd, Raye şi Armin van Buuren.

Ne puteți urmări și pe Google News

Organizatorii vor pune anul acesta la dispoziție 80 de porți de acces cu o capacitate de scanare de aproape 19.000 de persoane pe oră.

„În plus, vor exista de două ori mai multe puncte top-up, 10 locații swap, cu 40 de puncte swap și cu 50% mai multe baruri și food truck-uri decât la ediția de anul trecut“, mai transmit organizatorii.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, ochelari şi mulţimeSAGA: Numele confirmate care vor cânta la eveniment. Sursa foto: Facebook

Ce va fi nou la festivalul de muzică de la București

Anul acesta, festivalul va avea un Mainstage 360 şi trei platforme VIP - două la Mainstage şi una la scena Spark (House), care se va afla tot sub un avion de la Romaero. Mai mult, vor fi amenjate șase zone de relaxare, special amenajate de către partenerii festivalului 2024 dar și de 17 spaţii unde vor putea face fotografii.

Componenta de salubritate va funcţiona la cote maxime, cu aproape 800 de toalete cu sisteme de igienizare şi 100 de puncte de alimentare cu apă curentă.

Ar putea fi o imagine cu 11 persoane şi mulţimeSAGA: Numele confirmate care vor cânta la eveniment. Sursa foto: Facebook

„Ne bucurăm ca şi anul acesta să oferim iubitorilor de muzică şi distracţie o experienţă unică, la cele mai înalte standarde. An de an încercăm să îmbunătăţim la cote maxime întreaga experienţă a festivalului, iar pentru ediţia aceasta am pregătit o infrastructură care să le ofere participanţilor la SAGA festival trei zile de neuitat. Scene spectaculoase, show-uri de lumină impresionante, instalaţii de artă captivante şi un lounge VIP cu vedere excepţională îi aşteaptă pe fanii muzicii electronice la ediţia a patra a celui mai iubit festival din Bucureşti”, a declarat Allan Hardenberg, CEO ALDA.

Prețul biletelor la festivalul SAGA

Prețul biletelor de acces general pentru toate cele trei zile de festival începe de la 412 lei, pentru cei care au sub 21 de ani, respectiv 522 de lei pentru cei de peste 21 de ani.

Pentru cei care vor acces și la scena Techno, prețul biletului este de 632 lei, iar pentru bilete VIP, cu acces la platforma VIP de la Mainstage și la scena Techno, prețul este de 880 lei.

Biletul pentru o singură zi de festival costă 220 lei, respectiv 494 lei biletul VIP pentru ziua de vineri, 250 lei, respectiv 522 lei biletul VIP pentru ziua de sâmbătă și 299 lei, respectiv 549 lei biletul VIP pentru duminică 7 iulie, ultima zi a festivalului SAGA.