Evenimentul Zilei > Sport > Rușii pun la bătaie 12 milioane: „Davai Ianis”
Rușii pun la bătaie 12 milioane: „Davai Ianis”

Rușii pun la bătaie 12 milioane: „Davai Ianis”

Spartak Moscova l-ar putea deturna pe Hagi jr. din drumul către Spania.

Spartak Moscova l-ar putea deturna pe Hagi jr. din drumul către Spania.

Ianis Hagi n-a jucat în Supercupa României și foarte probabil nu va mai apărea în tricoul Viitorului, în acest sezon.

În această săptămână, mijlocașul se va transfera, și, suprinzător, cap de listă a devenit Spartak Moscova. Nu Barcelona, nu FC Sevilla. Rușii au făcut, ieri, o ofertă de 12 milioane de euro pentru Ianis! Hagi senior ar fi vrut ca fiul său să ajungă în Spania, dar suma uriașă avansată de ruși l-ar putea determina să se răzgândească. Și asta pentru că echivalează cu bugetul Viitorului pe o perioadă de trei ani.

Presa de la Moscova anunță că Gheorghe Hagi a ajuns la un acord verbal cu oficialii lui Spartak. Viitorul și-a adjudecat primul trofeu al sezonului 2019 – 2020. Sâmbătă, la Ploiești, pe „Ilie Oană”, echipa lui Gheorghe Hagi a învins-o pe CFR Cluj, în Supercupa României, scor 1-0, gol marcat de Andrei Artean (86).

„Nu pot spune că a fost o victorie meritată”

Eșecul nu i-a căzut deloc bine lui Dan Petrescu, antrenorul campioanei, care a contestat victoria dobrogenilor. „Voiam să câștigăm meciul, voiam să câștigăm acest trofeu, din păcate n-am reușit. Voiam să fim pe teren, sărbătorind, dar navem timp să suferim prea mult. Nu pot spune că a fost o victorie meritată, noi am avut ocaziile mai mari, dar fotbalul se joacă pe goluri. L-am felicitat pe Gică Hagi. Mai bine să câștige el decât altcineva”, a răbufnit „Bursucul”.