Suspectele sunt Zaira Alieva, în vârstă de 26 de ani, Jhannet Ţahaeva, în vârstă de 34 de ani, originare din Republica rusă Daghestan, şi Oksana Aslanova, în vârstă de 26 de ani, din Turkmenistan, potrivit NBC News.

În plus, sunt daţi în urmărire doi presupuşi terorişti islamişti – Ruslan Saufutdinov, în vârstă de 21 de ani, şi Murad Musaev, în vârstă de 25 de ani.

Grupuri islamiste din Caucazul rus au ameninţat că vor încerca să comită atacuri teroriste în timpul Jocurilor Olimpice de la Soci, staţiune situată pe litoralul Mării Negre.

Statele Unite au anunţat că vor trimite nave militare în Marea Neagră care vor fi disponibile pentru evacuarea cetăţenilor americani, în cazuri de necesitate, în timpul Jocurilor Olimpice de la Soci.
otrivit unor surse de la Pentagon, două nave militare americane şi avioane de transport vor fi disponibile în cadrul unui plan de urgenţă pentru evacuarea cetăţenilor americani, inclusiv a atleţilor, în cazul unor situaţii grave de securitate pe durata Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci, programate în intervalul 6-23 februarie 2014.