Roxana Vancea, fosta asistentă de la „Neatza”, revine în televiziune

Roxana Vancea, fosta asistentă de la „Neatza”, revine în televiziune Roxana Vancea. Sursa foto: facebook

Roxana Vancea este dornică să revină în televiziune după ce a devenit mamă. Fosta asistentă de la „Neatza”, este gata să se întoarcă pe sticlă dar numai în cazul în care se va ține cont de dorința sa.

Roxana Vancea este gata să revină în televiziune

Potrivit jurnaliștilor de cancan.ro., Roxana Vancea își negociază revenirea în televiziune. Fosta asistentă TV a primit deja câteva oferte dar le-a refuzat. Roxana Vancea, care în prezent câștigă bani frumoși din mediul online, n-ar mai reveni pe postul care a consacrat-o. De asemenea, spune ea, nu ar mai accepta vreun reality-show, după ce a participat la Exatlon.

„Îmi doresc să mă întoc în televiziune, dar deocamdată mi-e foarte greu să stau departe de Zian. Vreau ceva care să nu necesite să plec din București. Iar până acum am primit oferte să filmăm numai afară din țară. N-aș merge la show-uri de supraviețuire. Am fost la Exatlon, care e la fel ca Survivor. Iar la Asia Express e iar cam același lucru.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, culturism şi îmbrăcăminte sportivăRoxana Vancea este gata să revină pe sticlă. Sursa foto: Facebook

Ne puteți urmări și pe Google News

M-ar interesa un proiect gen cum a fost cel cu mămicile, în care să implic și copiii, sau o rubrică de sport.Zian nu a stat niciodată fără mine mai mult de două ore. Din toamnă va merge la grădiniță, îi plac copiii, el a cerut asta. Pentru nimic, nu aș renunța la timpul petrecut cu Zian. Vreau să-l duc peste tot, să fac activități cu ei. Știu că după ce vor crește, va fi greu să mai fac asta”, a declarat Roxana Vancea.

Fosta asistentă lucrează doar în mediul online

Roxana Vancea a declarat că lucrează doar în mediul online deoarece a ales să stea cât mai mult cu fiul ei Zian. Fosta asistentă are planuri mari pentru toamna aceasta „din septembrie, când va merge la grădiniță”.

„Acum lucrez doar online și câștig bani și din reclame la sală, la solar, la haine, la diverse produse. Nu m-am întors fizic la job, la sală, pentru că stau cu Zian. Voi face asta din septembrie, când va merge la grădiniță. Momentan mă mențin alergând toată ziua după el”, a explicat Roxana Vancea, pentru cancan.ro.