Roxana Vancea s-a măritat! Surpriza sunt nașii pe care vedeta i-a ales ca părinți spirituali

Roxana Vancea s-a măritat! Surpriza sunt nașii pe care vedeta i-a ales ca părinți spirituali

Roxana Vancea în sfârșit s-a măritat cu iubitul ei, Dragoș, alături de care are un și copil. Nașii sunt însă cei care au surprins pe toată lumea la cununie.

Fosta asistentă a matinalilor de la Neața, Roxana Vancea, și-a pus pirostriile și s-a măritat cu Dragoș. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani și au împreună și un copil. Cu toate acestea nu s-au grăbit să spună marele DA.

Se pare că într-un final, Roxana l-a convins pe Dragoș să o ducă la altar. Iar nașii au fost surpriza care a uimit pe toată lumea. Deputata Laura Vicol, alături de soțul ei, Vladimir, au deci să îi nășească pe cei doi. Iar vedeta a fost foarte încântată de alegerea făcută.

”Din punctul meu de vedere nașii sunt singura familie pe care ți-o alegi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Laura Vicol, nașa Roxanei Vancea

Laura și Vladimir vă mulțumim că ați acceptat să fiți alături de noi în această călătorie numită viață. Cuvintele mele sunt prea sărace ca să exprime recunoștința pe care o simțim”, a scris Roxana Vancea pe Instagram.

De altfel tot nașa este cea care s-a ocupat de alegerea bisericii și aranjamentele florale, dar și de corul care i-a întâmpinat pe miri. Chiar dacă puteau opta pentru o nuntă mare, Roxana nu și-a dorit așa ceva. Din contră, nici măcar petrecere cu invitați nu a fost. „Nu există un motiv anume pentru care nu ne dorim o petrecere.

Eu consider că, la o cununie religioasă, importantă este ceremonia care are loc la biserică, atunci când mirii împreună cu nașii stau în fața preotului și primesc binecuvântarea lui Dumnezeu.

A fost o petrecere restrânsă

Iar după cununie, o ieșire la masă cu persoanele dragi cred că este suficient”, a explicat vedeta. Cuplul are în grijă doi copii, Milan care este fiul din prima căsătorie a lui Drago și Zian, băiețelul pe care îl au împreună.

Ambii au fost îmbrăcați cu același timp de costum ca și tatăl lor, la cununia religioasă. Fosta vedetă a Antenei 1 a optat acum mai mulți ani pentru un stil de viață sănătos. Iar acum este antrenoare de fitness și dă sfaturi pe nutriție.