Cum se înțelege Roxana Vancea cu socrii. A rupt certificatul de căsătorie de nervi

Cum se înțelege Roxana Vancea cu socrii. A rupt certificatul de căsătorie de nervi

Roxana Vancea și Dragoș Paiu au făcut cununia religioasă recent. Cu toate astea, fosta iubită a lui Mihai Bendeac a spus că a avut multe momente în care a vrut să rupă certificatul de căsătorie din cauza nervilor. Ea a mai declarat că nu l-a cunoscut niciodată pe tatăl soțului ei.

„Cu siguranță nu am vrut să mă despart de el, că nici nu-mi amintesc exact de ce l-am rupt. L-am rupt de vreo două ori. În general când mă enervez cășun pe certificatul ăla. Dar m-am gândit să îi fac niște copii xerox, că deja îmi e rușine de doamnele de la Starea Civilă”, a povestit bruneta.

Roxana Vancea, despre certurile din căsnicie

Ea a recunoscut că s-a cercat de câteva ori cu soțul ei, dar că s-au împăcat de fiecare dată. Chiar dacă nu e totul roz, aceasta n-a luat în considerare despărțirea.

roxana vancea si dragos

Sursa foto Instagram

„În toți acești ani nu am întâmpinat probleme atât de mari în relație, încât să ne punem problema despărțirii și mai glumesc câteodată cu el și îi spun că doar văduvă mă poate lăsa. Nu am fost niciodată certați mai mult de o zi și în 90% dintre cazuri ne certăm la telefon, nici măcar față în față.”, a mai spus fosta iubită a lui Mihai Bendeac.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu și-a cunoscut niciodată socrul

Bruneta a mai spus că nu l-a cunoscut niciodată pe socrul său pentru că nu face parte din viața lui Dragoș Puiu. Ea a declarat că soțul său se înțelege foarte bine cu părinții ei și că petrec mult timp împreună.

roxana vancea

Sursa foto Instagram

„Pe tatăl lui Dragoș nu l-am cunoscut niciodată pentru că nu face parte din viața lui, și atunci n-am avut unde să îl întâlnesc, iar relația cu mama-soacră este una OK, în opinia mea. E o relație bazată pe respect reciproc. Dragoș se înțelege foarte bine cu părinții mei. Noi petrecem foarte mult timp cu copiii la Novaci, acasă la părinții mei, și atunci s-a format o legătură mai strânsă între ei. Părinții mei îl respectă pe Dragoș și l-au primit cu drag în familie.”, a declarat Roxana Vancea pentru Viva.

Roxana Vancea nu și-a planificat nici luna de miere

Roxana și Dragoș nu și-au planificat încă luna de miere, dar vor pleca în vacanța cu copiii lor la Disneyland în aprilie. Bruneta nu vrea să stea prea mult departe de cei doi micuți.

Roxana și Dragoș nu se gândesc la o vacanță în doi. „Nu ne-am hotărât încă unde o să mergem noi doi în luna de miere. Cert este că avem în aprilie luată deja o vacanță la Disneyland cu copiii. După care dacă o să ne mai luăm și pentru luna de miere, o să fie tot cu ei, dar nu ne-am decis încă unde o să fie”, a mai spus vedeta.