Mihai Bendeac, îndrăgostit de o celebră actriță. Nu se poate controla în prezența ei

Mihai Bendeac, îndrăgostit de o celebră actriță. Nu se poate controla în prezența ei Mihai Bendeac Sursa foto Youtube

Mihai Bendeac a recunoscut că este fascinat de o celebră actriță. El a spus că această femeie arată senzațional și că are un suflet frumos. Acesta a mai declarat că se emoționează de fiecare dată când o vede.

Mihai Bendeac a recunoscut că este fermecat de Anca Țurcașiu și că se emoționează de fiecare dată când o vede. Actorul a declarat că aceasta arată spectaculos și că are un suflet frumos. El a mai spus că îi face complimente de fiecare dată când are ocazia.

Mihai Bendeac, îndrăgostit de Anca Țurcașiu

„M-am întâlnit absolut întâmplător cu Anca Țurcașiu și m-am bucurat foarte mult, pentru că nu ne-am mai văzut de mult timp. La un moment dat am cântat împreună, mă rog… ea a cântat și eram și eu pe acolo. (râde) Sunt modest! Bineînțeles că nu m-am putut abține să nu fac niște remarci de felul în care arată, pentru că arată absolut spectaculos. Arată incredibil!

Anca Țurcașiu

Mihai Bendeac, îndrăgostit de o celebră actriță. Nu se poate controla în prezența ei. Sursa foto Facebook

S-au vehiculat chestii, gen că nu mănâncă deloc carne ș.a.m.d., dar nu e vorba despre asta. E vorba despre ce radiază, iar asta mi se pare absolut incredibil. Mă uitam și eram invidios că nu mi se pare corect, normal să arăți așa. E vorba despre ce este în interior, pentru că femeia asta arată așa pentru că din interior se întâmplă niște lucruri. E de tras o lecție de aici, zic eu!”', a povestit Mihai Bendeac pe Instagram.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ce relații a avut Mihai Bendeac

Fostul jurat la iUmor s-a îndrăgostit de mai multe domnișoare din showbiz. El a avut relații cu Roxana Vancea, Celia, Mirela Zeta, Sore și Andreea Popescu. În 2008, s-a auzit că Bendeac ar fi avut o relație cu Loredana Marin, soția lui Bodo. Apropiații au declarat că tânăra se iubea în paralel cu actorul și solistul de la Proconsul. Relația cu Mihai Bendeac nu a durat mult, iar Loredana a decis să meargă la altar alături de Bodo.

Mihai Bendeac și Roxana Vancea

Mihai Bendeac, îndrăgostit de o celebră actriță. Nu se poate controla în prezența ei. Sursa foto Youtube

Roxana Vancea i-a pus capac

Cea mai lungă relație a lui Bendeac a fost cu Roxana Vancea. Cei doi s-au întâlnit la IComedy și s-au îndrăgostit pe loc. Actorul a declarat în mai multe interviuri că Roxana este singura femeie cu care se vede o viață întreagă. Apropiații au povestit că Mihai a devenit foarte gelos după ce a aflat că fosta asistenta s-a căsătorit și că are un copil.