Mihai Bendeac a recunoscut care au fost femeile ce i-au marcat existența. Care a fost femeia care l-a convins pe actor să renunțe la viața de burlac

Mihai Bendeac a recunoscut care au fost femeile ce i-au marcat existența. Care a fost femeia care l-a convins pe actor să renunțe la viața de burlac

Mihai Bendeac este unul din cei mai căutați burlaci din show-biz. Acesta s-a afișat cu multe femei frumoase, dar doar câteva l-au făcut pe actor să renunțe la viața plină cu petreceri. Ce a recunoscut juratul I-UMOR?

Multe femei au trecut prin patul lui Mihai Bendeac, printre care și Roxana Vancea, Celia, Mirela Zeta, Sore și Andreea Popescu.

Bendeac a declarat că Mirela Zeța i-a dat papucii pentru că nu erau pe aceeași lungime de undă.

“Eram în facultate, prin anul doi. Ce vremuri! N-a durat foarte mult, dar a fost superb și am avut multe de învățat de la ea. Nu am fi putut să rămânem împreună, întrucât avem personalități ce se lovesc mereu cap în cap”, a declarat actorul.

Ne puteți urmări și pe Google News

O altă artistă celebră cu care comediantul s-a iubit a fost Sore. Relația lor a început în vara lui 2009, dar s-a terminat foarte repede după ce cântăreața a aflat că actorul făcea fotografii XXX. La câțiva ani după relația cu Sore, Bendeac s-a îndrăgostit de Andreea Popescu, la momentul respectiv una dintre dansatoarele Deliei, dar nici această relație nu a dus undeva. În 2013, Celia și Mihai Bendeac au format un cuplu oficial, dar artista a renunțat la actor pentru că nu considera că este foarte implicat.

“Aveam nevoie de cineva care să fie lângă mine tot timpul. Cred că ţine de destin. Mi-a lăsat libertate. Ne-am despărțit foarte frumos”, a spus Celia despre relația cu Mihai Bendeac.

În urmă cu ceva timp, internauții au dedus că actorul are o relație pe ascuns cu Jo,Ioana Anuța, după ce acesta a postat un filmuleț: cu descrierea “iubita mea”.

Actorul a fost amantul soției lui Bodo?

În 2008, s-a auzit că Mihai Bendeac ar fi avut o relație cu Loredana Marin, soția lui Bodo. Apropiații au declarat că tânăra se iubea în paralel cu actorul și solistul de la Proconsul. Relația cu Mihai Bendeac nu a durat mult, iar Loredana a decis să meargă la altar alături de Bodo.

Roxana Vancea i-a pus capac

Roxana Vancea și Mihai Bendeac au avut o relație de lungă durată în care au avut un succes fantastic la public. Cei 2 s-au întâlnit la IComedy, iar relația de colegialitate s-a transformat într-o relație amoroasă. Actorul a declarat în mai multe interviuri că Roxana este singura femeie cu care se vede o viață întreagă. Apropiații au povestit că Mihai a devenit foarte gelos după ce a aflat că fosta asistenta s-a căsătorit.

„Vrei să mă inviți la o nuntă, trebuie să-mi dai un contract semnat de tine sau de către persoana cu care te căsătorești cum că nu veți divorța niciodată. De ce spun asta? Pentru că dacă s-ar întâmpla acest eveniment și ați divorța la un moment dat, după un an, după doi, după 10, 20, n-are importanță, privind retrospectiv eu aș fi defapt un papițoi care s-a îmbrăcă elegant pentru voi și care și-a pierdut o zi din viața lui și a livrat și o sumă de bani în scopul fericirii voastre eterne. Dar de fapt, biserica ar trebui să facă această treabă pentru că se spune că ei reprezintă Divinitatea și te-ai căsătorit, nu? Înseamnă că ai mâncat c**** în fața Divinității dacă ai divorțat. Nu vă mai căsătoriți dăgeaba!”, a spus Mihai Bendeac, potrivit voxbiz.ro.