Evenimentul Zilei > Sport > Ronaldo face pasul cel mare. Suma amețitoare pe care a plătit-o pentru inelul cu diamante
Ronaldo face pasul cel mare. Suma amețitoare pe care a plătit-o pentru inelul cu diamante

Ronaldo face pasul cel mare. Suma amețitoare pe care a plătit-o pentru inelul cu diamante

Celebru fotbalist a anunțat că se însoară, iar pentru asta a trebuit să meargă să cumpere cel mai scump inel, dăruit vreodată de un fotbalist.

Ronaldo i-a dăruit Georgianei, femeia cu care locuiește de mai mulți ani, și cu care are o fetiță, un inel de logodnă în valoare de 662.000 de euro. Starul a cerut-o pe Georgiana în căsătorie, într-un cadru intim, de față fiind doar câțiva prieteni foarte apropiați. Potrivit apropiaților, cererea în căsătorie ar fi avut loc chiar pe iacht-ul de câteva milioane de euro al fotbalistului, cu care cei doi au mers în vacanță.

La un moment dat, Georgiana Rodriguez a postat o fotografie, în care apare alături de starul de la Juventus, având la descriere „daaaaa”, semn că a acceptat cererea în căsătorie.

Ronaldo are 35 de ani și a fost întrebat de un reporter când vrea să se însoare, și dacă între el și Georgiana Rodiguez este o relație care se va oficializa cu o căsătorie. „M-a ajutat atât de mult. Sigur că o iubesc. Ne vom căsători, într-o zi, desigur. Este și visul mamei mele. Deci, cândva. De ce nu? Eu mi-am deschis inima către ea și ea și-a deschis inima pentru mine”, a declarat fotbalistul.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu patru ani la Madrid, unde Georgiana Rodriguez, în vârstă de 26 de ani, lucra ca asistent de vânzări în magazinul GUCCI. Se pare că a fost dragoste la prima vedere pentru că au început imediat o relaţie. „Mi-a atras atenția înălțimea lui, trupul și frumusețea. Apoi, m-a cucerit cu felul în care se comporta cu mine, cu iubirea și grija arătate”, spunea bruneta în urmă cu ceva timp.

Ronaldo are patru copii o fetiţă în vârstă de 3 ani, Alana Martina, Mateo şi Eva Maria (3 ani) şi Cristiano Jr. (10 ani).

Nu este prima dată când Ronaldo a anunțat că se va căsători cu Georgiana Rodriguez. Conform publicaţiei Correio da Manha, în 2018, era anunțată nunta lu Ronaldo pentru august 2018, însă data exactă nu a fost confirmată deocamdată, în condiţiile în care Ronaldo urma să participe la Cupa Mondială din Rusia, alături de naţionala ţării sale. Zvonurile privind căsătoria internaţionalului lusitan s-au amplificat în 2018, după ce Ronaldo s-a afişat în tribunele stadionului Alvalade din Lisabona alături de iubita sa, care purta pe deget un inel cu diamant evaluat la 265.000 de euro.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: