Evenimentul Zilei > Social > Un CLAN de ROMI din Vrancea, TEROARE pe ȘOSELELE din România – VIDEO ȘOCANT
Un CLAN de ROMI din Vrancea, TEROARE pe ȘOSELELE din România – VIDEO ȘOCANT

Un CLAN de ROMI din Vrancea, TEROARE pe ȘOSELELE din România – VIDEO ȘOCANT

Lipsa intervenției autorităților locale din Vrancea a dus la o intervenție în stil mafiot al unui clan de romi din satul Cucuieți, comuna Vidra.

Pasagerii unei dubițe au fost atacați în trafic, pe un un drum din Vrancea, din cauza faptului că nu bărbatul din dubă nu dorește să le vândă pământul romilor. Din postarea lăsată pe Facebook reiese faptul că acest conflict este mai vechi, iar presiunea făcută asupra proprietarului doar a trecut la un alt nivel.

Victimele incidentului au filmat toată scena, care pare desprinsă dintr-un film cu mafioți.

În imagini se vede cum o mașină încearcă să blocheze dubița, iar apoi apare încă un autoturism, care oprește brusc. Un tânâr de 17 a coborât din vehicul și a spart geamul dubiței, notează libertatea.

Victimele au sunat imediat la 112, iar polițiștii au intervenit la fața locului. Agresorii au rămas fără permis și s-au ales cu dosare penale.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fcbaraghin%2Fvideos%2F2080198258667402%2F&show_text=0&width=261" width="261" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>