Evenimentul Zilei > Actualitate > Românul care și-a ucis cu sânge rece iubita la Londra a fost condamnat în 15 minute
Românul care și-a ucis cu sânge rece iubita la Londra a fost condamnat în 15 minute

Românul care și-a ucis cu sânge rece iubita la Londra a fost condamnat în 15 minute

Condamnare instantă pentru românul care și-a ucis concubina cu sânge rece, după ce aceasta a refuzat să se mărite cu el. Instanța londineză a hotărât rapid ca acesta să își petreacă restul zilelor în închisoare. Procesul a durat 3 zile, iar decizia a fost luată în 15 minute.

Genu Armeanu, în vârstă de 45 de ani, românul care a șocat întreaga lume prin crima teribilă pe care a comis-o, a fost condamnat la inchisoare pe viata in în numai 15 minute, scrie observator.tv. 

 

În următorii 28 de ani bărbatul nu are dreptul la eliberare condiționată. 

Pe  3 ianuarie, bărbatul și-a ucis iubita, pe  Elisabeta. Femeia în vârstă de 44 de ani, mama a trei copii, a fost injunghiata chiar in fata casei din Londra

 

După ce a înjunghiat-o de mai multe ori, bărbatul care pretindea că o iubește, a plecat de la locul faptei, lasând-o să agonizeze pe trotuar până la ultima suflare. 

 

Cei doi se cunosteau din copilărie, însă au început să aibă o relație abia anul trecut. Înainte de sărbători, femeia l-a părăsit pe bărbat din cauza neînțelegerilor, refuzându-i cererea în căsătorie.  Orbit de gelozie, romanul nu a vrut sa conceapa ca femeia nu vrea sa se mărite  cu el.

Astfel că, pe 3 ianuarie, bărbatul a hotărât să recurgă la gestul teribil.. Înarmat cu un cuțit, s-a postat în fața casei fostei sale iubite și a așteptat-o să se întoarcă de la serviciu.  .

 Camerele de supraveghere din zona au surprins cum cei doi au avut o mica discutie, apoi acesta a scos cutitul si a injunghiat-o.

 

După ce a înjunghiat-o a plecat fără să se uite în urmă, iar la câteva ore și-a sunat un prieten căruia i-a mărturisit atrocitatea comisă.  

Bărbatul a fost arestat și audiat într-un timp record. Procesul sau a durat trei zile, iar juriul a deliberat in 15 minute pentru sentinta pe viata.