Evenimentul ZileiActualitateRomânul care și-a ucis cu sânge rece iubita la Londra a fost condamnat în 15 minute

Românul care și-a ucis cu sânge rece iubita la Londra a fost condamnat în 15 minute

Românul care și-a ucis cu sânge rece iubita la Londra a fost condamnat în 15 minute
Condamnare instantă pentru românul care și-a ucis concubina cu sânge rece, după ce aceasta a refuzat să se mărite cu el. Instanța londineză a hotărât rapid ca acesta să își petreacă restul zilelor în închisoare. Procesul a durat 3 zile, iar decizia a fost luată în 15 minute.

Genu Armeanu, în vârstă de 45 de ani, românul care a șocat întreaga lume prin crima teribilă pe care a comis-o, a fost condamnat la inchisoare pe viata in în numai 15 minute, scrie observator.tv. 

 

Ne puteți urmări și pe Google News

În următorii 28 de ani bărbatul nu are dreptul la eliberare condiționată. 

Pe  3 ianuarie, bărbatul și-a ucis iubita, pe  Elisabeta. Femeia în vârstă de 44 de ani, mama a trei copii, a fost injunghiata chiar in fata casei din Londra. 

 

După ce a înjunghiat-o de mai multe ori, bărbatul care pretindea că o iubește, a plecat de la locul faptei, lasând-o să agonizeze pe trotuar până la ultima suflare. 

 

Cei doi se cunosteau din copilărie, însă au început să aibă o relație abia anul trecut. Înainte de sărbători, femeia l-a părăsit pe bărbat din cauza neînțelegerilor, refuzându-i cererea în căsătorie.  Orbit de gelozie, romanul nu a vrut sa conceapa ca femeia nu vrea sa se mărite  cu el.

Astfel că, pe 3 ianuarie, bărbatul a hotărât să recurgă la gestul teribil.. Înarmat cu un cuțit, s-a postat în fața casei fostei sale iubite și a așteptat-o să se întoarcă de la serviciu.  .

 Camerele de supraveghere din zona au surprins cum cei doi au avut o mica discutie, apoi acesta a scos cutitul si a injunghiat-o.

 

După ce a înjunghiat-o a plecat fără să se uite în urmă, iar la câteva ore și-a sunat un prieten căruia i-a mărturisit atrocitatea comisă.  

Bărbatul a fost arestat și audiat într-un timp record. Procesul sau a durat trei zile, iar juriul a deliberat in 15 minute pentru sentinta pe viata.

 

 


Accesează: