Româncă arestată în SUA pentru că a furat bani de la săraci în numele bisericii

Româncă arestată în SUA pentru că a furat bani de la săraci în numele bisericii

Daniela Rădulescu (46 de ani) este una dintre cele trei persoane arestate într-un caz de delapidare de fonduri. Aceasta a făcut parte dintr-un trio care aduna bani în numele Bisericii Ortodoxe Greceşti.

Suma de bani furată de româncă împreună cu alţi doi complici a ajuns la 800.000 de dolari.

Scamatoria s-a desfăşurat în oraşul Astoria, din statul american New York, în incinta unei săli, Bingo 82, unde persoanele în vârstă obişnuiau să joace bingo, anunţă site-ul wpix.com.

Proprietarul sălii, grecul Spiros Moshopoulos (62 de ani) a fost şi el pus sub acuzare, alături de un cetăţean american, Tommy Skiada (de 49 de ani). Aceştia cereau bani persoanelor care veneau să joace bingo sub pretextul că banii ajungeau la Biserica Ortodoxă Greacă. Lumea a făcut donaţii, însă banii au ajuns în buzunarele celor trei hoţi. Poliţia a ajuns la concluzia va suma furată ajunge la 830.000 de dolari, obţinută în perioada februarie 2007-februarie 2010. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Poliţia a aflat despre acet caz în urmă cu câteva luni, moment în care au decis să închisă şi sala Bingo 82 în care se organizau astfel de jocuri dimineaţa şi seara, pe parcursul întregii săptămâni. Majoritatea celor care veneau la această sală erau persoane în vârstă, fără posibilităţi financiare foarte mari.