Evenimentul Zilei > International > Român bătut în Italia, sub ochii a zeci de cetățeni înspăimântați
Român bătut în Italia, sub ochii a zeci de cetățeni înspăimântați

Român bătut în Italia, sub ochii a zeci de cetățeni înspăimântați

Scene de violență extremă s-au consumat în centrul unei localități italiene, în prezența multor trecători, sub ochii a zeci de cetățeni înspăimântați. O bandă de agresori, înarmată cu bastoane, cuțite și săbii l-a bătut în mijlocul străzii pe un tânăr român de 25 de ani, în Piazza Caduti din Sant’Angelo Lodigiano.

”O scenă din Vestul Sălbatic, care nu a mai fost văzută niciodată în micul oraș din Lodi”, au scris jurnaliștii de la Corriere della Sera. Victima, un român de 25 de ani, rezident la Villanterio, a fost blocat de mai multe mașini din care au coborât bărbați înarmați cu bâte, cuțite și săbii, apoi a fost înconjurat.

”Tânărului i-a fost aplicată o ”lecție”, în fața tuturor, acompaniată de tipete și lovituri”, a mai scris presa italiană.

Tânărul a rămas la pământ, cu vânătăi pe brațe și umeri și o rană provocată de o armă tăioasă. Rănitul a fost transportat la spitalul Maggiore din Lodi. Banda de bătăuși a dispărut.

Scena a fost înregistrată de unii trecători. Imaginile au fost apoi trimise de Consilierul pentru Securitate, Domenico Beccaria, către carabinierii de la Sant’Angelo care conduc ancheta.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.