Evenimentul Zilei > Actualitate > ROCHIA POTRIVITĂ pentru un REVELION perfect. Cum să te îmbraci în noaptea dintre ani
ROCHIA POTRIVITĂ pentru un REVELION perfect. Cum să te îmbraci în noaptea dintre ani

ROCHIA POTRIVITĂ pentru un REVELION perfect. Cum să te îmbraci în noaptea dintre ani

Se știe că o coafură trebuie să fie în ton cu ținuta. Dar ce se întâmplă când doamnele și domnișoarele sunt nehotărâte în alegerea acesteia ?

Cele care s-au hotărât să aleagă o rochie roșie în noaptea de Revelion, înseamnă că acestea știu că vor ieși în evidență, întrucât subliniază feminitatea și inspiră la senzualitate și pasiune, și nu în ultimul rând se potrivește de minune cu atmosfera festivă din noaptea dintre ani.

Doamnele și domnișoarele care aleg rochiile acoperite cu paiete argintii sau aurii trebuie să știe că sunt o alegere foarte bună pentru petreceri și evenimente speciale, mai ales că sunt fermecătoare și seducătoare. Acestea au fost purtate la petreceri și pe marile ecrane la începutul cinematografiei de staruri precum Marlene Dietrich și Marilyn Monroe. În perioada contemporană, paietele au fost purtate pe covorul roșu de actrițele Salma Hayek, Penélope Cruz și Jessica Alba, dar și Rihanna este o mare amatoare a ținutelor cu paiete.

Dacă se optează pentru rochiile lungi, midi sau scurte de culoare crem nude, trebuie să știți că acestea subliniază formele corpului. Este recomandat să fie accesorizate cu bijuterii strălucitoare. Astfel, doamnele și domnișoarele vor fi imposibil de trecut cu vederea! Rochia nude a fost alegerea multor dintre celebrităţi, printre care Jennifer Lopez, Beyonce și Selena Gomez.