Evenimentul Zilei > Actualitate > Robert Turcescu, primele declarații după deconspirare. ”Am avut un rucsac cu pietre în spinare”
Robert Turcescu, primele declarații după deconspirare. ”Am avut un rucsac cu pietre în spinare”

Robert Turcescu, primele declarații după deconspirare. ”Am avut un rucsac cu pietre în spinare”

Jurnalistul Robert Turcescu a dat primele declarații după deconspirarea de duminică seară.

”Ceea ce am avut de spus și de arătat am arătat. Nu sunt eu în măsură să judece lucrurile acestea. De acum înainte, nu la mine este responsabilitatea judecării acestor lucruri. Eu vreau să ajung în fața unui judecător drept. Opinia publică este liberă să se pronunțe pro sau contra, nu fug de nimic. Nu vreau să comentez eu ce scrie în documentele respective, e nevoie de judecători drepți”, a spus jurnalistul.

”Eu am avut un rucsac cu pietre în spinare, iar zilele ce au urmat au fost cele mai fericite ale vieții mele. Nu căutați la mine răspunsurile acum. Eu nu mai vreau să mă justific în fața opiniei publice în momentul de față, dacă e să spun ceva, o voi face în fața unor judecători. Eu nu mp judec pe mine în momentul de față”, a continuat Turcescu.

”Nu sunt la un talk show acum, repet, în această speță am arătat tot ce am avut de arătat. Restul lucrurilor nu pot fi făcute decât în fața unui judecător”, a mai spus ziaristul.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: