Evenimentul ZileiActualitateRestricții la metrou, anunțate pentru joi și vineri. Ce trebuie să știe bucureștenii

Restricții la metrou, anunțate pentru joi și vineri. Ce trebuie să știe bucureștenii

Restricții la metrou, anunțate pentru joi și vineri. Ce trebuie să știe bucureștenii
Vor fi restricții pentru călătorii care folosesc stația Piața Muncii, în următoarele două zile, după cum au anunțat reprezentanții Metrorex.

Vor fi restricționări la metrou, joi și vineri, iar vizată este stația Piața Muncii (A și B), după cum au anunțat reprezentanții Metrorex. Accesurile la această stație vor fi închise pe rând, pentru că aici se vor desfăşura lucrări de înlocuire a geamurilor duplex securit plane şi curbe din vecinătatea pasajului rutier din zonă. Programul în care accesul va fi restricționat arată astfel.

Stația Piața Muncii, aflată sub restricții din cauza lucrărilor

Pentru buna desfăşurare a lucrărilor şi pentru siguranţa călătorilor, traficul pietonal va fi închis la accesul A (către Piaţa Iancului) şi accesul B (către Dristor), după cum urmează: în data de 15.04.2021, între orele 08:00 – 18:00 – accesul B dreapta, iar accesul călătorilor se va face prin accesul B stânga; în data de 15.04.2021, între orele 18:00 – 20:00 – accesul B stânga, iar accesul călătorilor se va face prin accesul B dreapta; în data de 16.04.2021, între orele 08:00 – 16:00 – accesul A dreapta şi călătorii vor intra prin accesul A stânga.

„Pe toată perioada lucrărilor, zona va fi supravegheată de personalul specializat Metrorex şi securizată cu bandă de semnalizare”, au transmis reprezentanții Metrorex într-un comunicat.

Ce cred bucureștenii despre greva Metrorex

Altfel, un sondaj realizat de Avangarde, în rândul bucureștenilor, ale cărui rezultate au fost publicate la începutul săptămânii, arată că liderii de sindicat sunt făcuți răspunzători de călători. Pentru pierderile suferite în urma grevei spontane care a paralizat Capitala.

Un procent de 64% dintre respondenți sunt de părere că blocarea activităţii metroului timp de o zi nu a fost justificată. La polul opus, doar 22% cred că a existat o justificare.

De asemenea, 61% dintre cei care au participat la acest sondaj cred că sindicatul sau doar participanţii la acţiune ar trebui să suporte costurile blocării metroului.


Bucureștenii se revoltă după greva de la metrou. Ce doresc cetățenii de la Rădoi și sindicaliști

Update. Grevă la metrou! Angajații au blocat liniile, iar traficul a fost suspendatAccesează: