Doi tineri din Londra au trăit o veste de dragoste că în povești, care are un final cu totul neașteptat, anunță antena3.ro

Cei doi s-au cunoscut în Spania, când el avea 19 ani iar ea 22 de ani, ei schimbând numerele de telefon.Tinerii s-au îndrăgostit și au continuat relația și după ce s-au întors din Spania, intâlnindu-se la două săptămâni. Tânărul spune că iubita lui cu care se întâlnea avea o relație și cu un bărbat mai în vârstă , ea neștiind pe care din cei doi să aleagă.

Potrivit ziarului The Sun, care a relatat povestea, tânărul i-a spus fetei că ar trebui să fie cu el, cei doi nevăzându-se un timp mai lung , la un moment dat fata trimițându-i un mesaj în care îl anunță că nu se mai pot vedea deoarece s-a măritat cu bărbatul mai în vârstă. Tânărul i-a trimis un mesaj în care i-a scris : „Într-o zi îți vei da seama că ai făcut alegerea greșită. Până atunci o sa aștept”, relatează ziarul britanic. Tânărul povestește că anii au trecut, el s-a întâlnit cu alte fete, dar nu a putut-o uita pe fata iubită.

La un moment dat, fata l-a căutat și i-a spus că vrea să fie din nou împreună cu el, cei doi având o relație chiar dacă ea este măritată. Tânărul a mai povestit că fata i-a spus la un moment dat că va fi tată, ea rămânând însărcinată și urmând să aibă o fetiță. Femeia i-a zis că soțul ei nu bănuiește nimic.

„Nu sunt bogat, dar am un loc de muncă. O iubesc mult pe această femeie și știu că mă iubește. Cu siguranță acum este momentul că noi doi să fim împreună și să trăim fericiți.”, a mărturisit omul.