Evenimentul Zilei > Monden > Relația dintre Burcea și Viviana se transformă în telenovelă. Și-a făcut bagajele și a plecat
Relația dintre Burcea și Viviana se transformă în telenovelă. Și-a făcut bagajele și a plecat

Relația dintre Burcea și Viviana se transformă în telenovelă. Și-a făcut bagajele și a plecat

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan care acum se iubește cu Viviana Sposub, s-ar fi mutat din apartamentul vedetei.

George Burcea și Andreea Bălan se află în plin divorț, iar actorul trăiește deja o frumoasă poveste de dragoste alături de Viviana Sposub, cea de care s-a îndrăgostit la Ferma.

George Burcea și Andreea Bălan și-au spus ultimele cuvinte

George Burcea a decis să plece din apartamentul iubitei sale. A intrat în carantină alături de Viviana, cei doi fiind depistați cu COVID-19, dar acum s-a vindecat şi a plecat din vila iubitei. George Burcea și Viviana Sposub trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, care a început în cadrul emisiunii Ferma, Orășeni versus Săteni. Cei doi par să fie foarte fericiți împreună, iar recent au trecut și printr-o situație mai puțin plăcută. Cei doi au fost diagnosticați cu COVID-19 și au decis să stea în carantină în apartamentul Vivianei.

După ce s-au vindecat, George Burcea a decis să se reîntoarcă în locuința în care stătea alături de nașul fiicei lui.

„În perioada în care am fost izolaţi am locuit împreună cu Viviana, pentru a nu-l infecta şi pe naşul Clăriţei, cel cu care locuiesc.

Pe naşul Zhenon îl ştiu din 2012 şi am stat împreună şi la căminul de teatru, şi în alte apartamente din Bucureşti. El nu-mi este doar coleg de teatru, naş şi prieten, ci este parte din inima mea, din sângele meu.

Relaţia cu Viviana este fix aşa cum ambii am construit-o: foarte bună. Decât să descriu relaţia, mai bine trăiesc şi mă bucur de tot ce mă înconjoară şi îi las pe alţii să vorbească, căci se pricep bine. Aici mă refer la oamenii din online”, a declarat actorul.

Viviana, la un pas de moarte

„A fost un moment care a lăsat urme asupra personalității mele, dar și asupra trupului meu. La scurt timp după ce am împlinit vârsta de 18 ani, am avut parte de un accident de ATV care mi-a schimbat gândirea și traiectoria. Am fost la un pas de a-mi pierde viața, dar Dumnezeu a avut grijă de mine” , a declarat vedeta, conform RomaniaTv.