Evenimentul Zilei > Actualitate > ”Regii” internetului, la un pas de deportare. Gluma nevinovată a stârnit furia autorităților. VIDEO
”Regii” internetului, la un pas de deportare. Gluma nevinovată a stârnit furia autorităților. VIDEO

”Regii” internetului, la un pas de deportare. Gluma nevinovată a stârnit furia autorităților. VIDEO

După ce au încălcat regulile anti-covid din Bali, doi volggeri riscă să fie deportați. Ca urmare a teribilismului lor, aceștia au rămas și fără acte.

Rămași fără acte după ce nu au purtat masca de protecție în Bali, doi volggeri riscă să fie deportați. În ceea ce poate fi definit ca un act de teribilism, doi vloggeri au postat un videoclip pe rețele sociale în care s-au filmat în timp ce încălcau măsurile anti-covid.

Unul dintre aceștia a intrat într-un supermarket ”purtând” pe față o mască pictată, asta după ce paznicul magazinului le refuzase accesul din cauza faptului că nu aveau mască de protecție.

În videclip, se poate observa cum aceștia încercă să intre în magazin. După ce le este refuzat accesul deoarece nu au mască de protecție, cei doi se îndreaptă către mașina lor, iar bărbatul îi pictează pe faţă prietenei sale o mască pentru a-l păcăli pe paznic.


Videoclipul a fost postat pe 22 aprilie și ș-a viralizat imediat. Canalul lor de Youtube are  3,4 milioane de abonați.

Putu Surya Dharma, un purtător de cuvânt al biroului regional pentru Ministerul Dreptului şi Drepturilor Omului din Bali, a declarat că „aceştia vor fi interogaţi împreună de Departamentul pentru imigranţi şi se decide dacă vor fi deportaţi sau nu”.

După situația delicată în care au ajuns, cei doi și-au cerut scuze într-un mesaj postat pe Instagram.

„Intenţia nu a fost de a încuraja lumea să nu poarte mască. Realizez aceste videoclipuri pentru a distra oamenii, pentru că sunt un creator de conţinut şi este treaba mea să distrez oamenii”, spune Lin: „promitem să nu mai facem aşa ceva”.

În ultimele luni, Indonezia a avut 1.651.794 de cazuri de infectări cu coronavirus şi aproximativ 45.000 de decese, scrie CNN.

CITEȘTE ȘI  Exclusiv. Cuibul lui Răzvan Cuc din Primăverii, fix lângă casa lui Iohannis. Fostul ministru e delegat să plimbe câinele iubitei. Video

CITEȘTE ȘI  Rusia interzice accesul a opt oficiali europeni pe teritoriul său. Președintele Parlamentului european este nominalizat