Evenimentul Zilei > EVZ Special > Exclusiv. Cuibul lui Răzvan Cuc din Primăverii, fix lângă casa lui Iohannis. Fostul ministru e delegat să plimbe câinele iubitei. Video
Exclusiv. Cuibul lui Răzvan Cuc din Primăverii, fix lângă casa lui Iohannis. Fostul ministru e delegat să plimbe câinele iubitei. Video

Exclusiv. Cuibul lui Răzvan Cuc din Primăverii, fix lângă casa lui Iohannis. Fostul ministru e delegat să plimbe câinele iubitei. Video

Viața de după Guvern nu e deloc rea pentru fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc. Actualmente senator PSD de Neamț, Cuc are iubită nouă, câine nou și casă nouă în cartierul Primăverii, la doi pași de locuința președintelui Iohannis.

Ieșit de sub lupa presei, senatorul Cuc e acum un bărbat relaxat care își permite să iasă prin cartier îmbrăcat lejer, în trening și cu geacă sport și să-și plimbe câinele, un pui de pitbuul terrier american, pe străzile liniștite, pe sub copacii înverziți și pe lângă locuința de serviciu a noului său vecin, Klaus Iohannis.

Ar putea chiar să bea împreună o cafea, că tot i-a lansat public, pe vremea când era ministru, o invitație și ar putea și să-i explice acum ce nu a apucat atunci, despre autostrăzile țării. Sigur, în 2019 relațiile erau tensionate și ministrul Transporturilor îl ataca pe Iohannis cu mânie aproape proletară – că se plimbă cu avioane private prin SUA, Marea Britanie sau Luxemburg și de-aia e greu să vadă ce se întâmplă în România – dar acum, că a trecut timpul, aerul de primăvară și din Primăverii l-ar putea face și pe Cuc să înțeleagă relaxarea președintelui.

Pe de altă parte, și președintele trebuie că a înțeles că un ministru al Transporturilor trebuie să fie ferm și să mai și dea cu bâta. În baltă, ori într-un chioșc de la metrou, nu contează, e chestie de atitudine.

Săracul ministru bogat

Până una, alta, însă, Cuc se rezumă la a-și învârti puiul de pitbull pe la poarta președintelui, iar președintele la a învârti aceleași cuvinte și idei în discursuri sforăitoare. Avantaj pentru primul, căci nu intră în gura presei, ci după plimbare se retrage în elegantul apartament din strada Puskin – a cărui valoare e în jur de 700.000 de euro – și nici măcar nu mai trebuie să-și ascundă averea, ca pe vremuri, când a devenit ministru și a pierdut totul, aproape peste noapte, la partajul cu fosta soție.

Un apartament din imobilul cu șase etaje de pe strada Puskin, costă în jur de 700.000 de euro

Că așa s-a întâmplat atunci, în toamna lui 2019: era unul dintre cei mai bogați politicieni, cu 12 case și terenuri, cu economii în bănci și i-a cedat totul fostei soții, rămânând să împartă cu doi frați un mic apartament în Capitală. Momentul divorțului coincide cu cel în care Cuc a început să fie audiat de procurori în mai multe dosare – o anchetă la TAROM, după ce ministrul i-a cerut directoarei Mădălina Mezei să țină avioanele la sol în ziua moțiunii de cenzură, dosarul șpăgilor de la Arad.

Stewardesa ”zboară” cu un X6 și aterizează în cartierul Primăverii

Și că tot a venit vorba despre probleme, Cuc a avut ceva de furcă și cu presa, care s-a năpustit pe el când a cerut ca în Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Aeroporturi București SĂ să se elibereze un loc pentru domnișoara Denisa Chelu, însoțitoare de zbor la Tarom.

Sterawdesă la Tarom, Denisa Chelu conduce un x 6, primit cadou de la Cuc

Presa a descris-o pe frumoasa stewardesă ca fiind ”protejata” ministrului, dar Denisa Chelu e mai mult de-atât, e chiar actuală parteneră de viață a lui Răzvan Cuc. Cei doi locuiesc împreună în luxosul apartament din strada Puskin, iar domnișoara Chelu conduce un elegant BMW X6, primit în dar de la galantul ei prieten.

Cuc își tine Audiul in garajul imobilului, iar iubita lui își parchează BMW-ul pe stradă

Cât despre Cuc, el a rămas fidel mărcii Audi – mașina achiziționată pe perioada mandatului său, din bani publici, era un Audi  A8L 3.0 TDI Quattro, de 262 CP, cutie automata și preț net 101.235 de euro – așa că din postura de senator de Neamț a ales tot un Audi, dar …mai potrivit cu drumurile țării: un Q7.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa [email protected]