Evenimentul Zilei > Social > REACȚIA TAXIMETRISTULUI care a lovit o POLIȚISTĂ i-a lăsat fără cuvinte pe oamenii legii
REACȚIA TAXIMETRISTULUI care a lovit o POLIȚISTĂ i-a lăsat fără cuvinte pe oamenii legii

REACȚIA TAXIMETRISTULUI care a lovit o POLIȚISTĂ i-a lăsat fără cuvinte pe oamenii legii

Reacția taximetristului care a lovit o polițistă chiar în Piața Universității i-a lăsat fără cuvinte pe oamenii legii. Femeia are doar 23 de ani și lucrează pentru Rutieră din anul 2017, când a terminat Academia de Poliție de la Câmpina.

Reacția taximetristului care a lovit o polițistă în Piața Universității din Capitală a apărut la o zi după incident. Agenta de la Rutieră a vrut să oprească în trafic o mașină care a trecut pe roșu, suminică, 3 iunie, dar șoferul a lovit-o cu putere. Acesta nu băuse alcool și susține că femeia i-ar fi sărit în faţă.

„Veneam din intersecţie de la Unirii (Piața Unirii – n.r.) şi aici în scuar era o maşină de poliţie. Când am ajuns la 10-20 de metri de maşina de poliţie, o fată din dreapta s-a pus în faţa mea. Eu am pus frână, fiind ud jos. Fata s-a agăţat de capotă şi eu am mai mers un pic până a încercat să alunece pe capotă şi a picat de bordură”, a declarat taximetristul, în vârstă de 40 de ani, pentru stirileprotv.ro.

Polițista rănită în Piața Universității din București, are 23 de ani și lucrează la Brigada Rutieră din București din 2017, după ce a absolvit Școala de Poliție din Câmpina. Din primele informații, medicii spun că tânăra s-a ales cu o fractură la braț.