Evenimentul Zilei > Actualitate > Răzbunare în stil mafiot. Polițist bătut cu sălbăticie de patru indivizi
Răzbunare în stil mafiot. Polițist bătut cu sălbăticie de patru indivizi

Răzbunare în stil mafiot. Polițist bătut cu sălbăticie de patru indivizi

Un polițistul local din Baia Mare a fost bătut crunt, în plină stradă, de patru indivizi. Acesta se afla în mașină împreună cu soția sa, când cineva i-a aruncat un bolovan în parbriz. Imediat a fost  blocat de o mașina închisă la culoare din care au coborât cei patru agresori. 

Totul s-a întâmplat chiar în fața blocului polițistului, în momentul în care acesta a ajuns cu soția sa acasă.  De remarcat că un autobuz era oprit în zonă, însă nimeni nu a intervenit să îl ajute pe bărbat.

Conform unor surse, polițistul ar fi fost bătut după ce, anul trecut, acesta ar fi contribuit la identificarea mai multor suspecți implicați în furturi în acea zonă, aceștia amenințându-l pe omul legii chiar de atunci că se vor răzbuna.

 Filmul evenimentelor

Polițistul băimărean, Alexandru Varga, a mers miercuri seara, în jurul orei 23:00, să își ia soția de la serviciu.

În drum spre casă însă, pe strada Grănicerilor din Baia Mare, un individ i-a sărit în fața mașinii și a aruncat cu un bolovan. La doar câteva clipe, a fost blocat de un BMW din care au coborât patru indivizi care l-au bătut crunt.

Polițistul a fost transportat la spital, unde medicii au hotărât să îl opereze, din cauza faptului că a suferit mai mult fracturi la picior, scrie .

„La data de 7 aprilie a.c., la ora 22.06, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați despre faptul că, pe strada Grănicerilor, a avut loc un scandal între mai multe persoane. La fața locului, polițiștii au identificat apelanta, o femeie de 51 ani și pe concubinul acesteia, un bărbat de 51 ani, ambii din Baia Mare.

Bărbatul a relatat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Grănicerilor, dinspre Mihai Eminescu, a observat o persoană,  care  a aruncat cu o piatră înspre mașina sa. Ulterior, aceasta, împreună cu alte trei persoane, l-ar fi agresat pe bărbatul de 51 ani.

Posibilii agresori nu au mai fost găsiți la fața locului. Bărbatul a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. A rămas sub supraveghere medicală și pentru investigații de specialitate.

Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar actele întocmite au fost înaintate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare”, se arată în comunicatul poliției.