Evenimentul ZileiActualitatePolițiști atacați de romi în Satu Mare. Una dintre victime a rămas fără ureche

Polițiști atacați de romi în Satu Mare. Una dintre victime a rămas fără ureche

Polițiști atacați de romi în Satu Mare. Una dintre victime a rămas fără ureche
Conflict de amploare într-un cartier de rromi din localitatea Petea, județul Satu Mare. Mai multe persoane au fost rănite în urma unui conflict care a antrenat zeci de locuitori ai cartierului și forțele de ordine.

Mai mulți polițiști au fost răniți și cel puțin unul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe după ce urechea i-a fost retezată de unul dintre scandalagii, anunță PresaSM.

Aproximativ 50 de oameni au atacat polițiștii și jandarmii. Unul dintre romi ar fi avut inclusiv o drujbă asupra sa. Polițiștii au apelat la armamentul din dotare și au tras cu pistolul cu bile de cauciuc în direcția bărbatului care avea asupra sa drujba.

În momentul în care unul dintre polițiștii de la Serviciul de Acțiuni Speciale a încercat să îl imobilizeze pe unul dintre scandalagii, colegul său care i-a venit în sprijin a fost rănit.

La fața locului au fost dispuse mai multe echipaje de polițiști și jandarmi, precum și echipaje medicale ale SJU Satu Mare și SMURD.

Mai multe persoane au fost transportate și la Unitatea de Primiri Urgențe, dar și la sediul Poliției din municipiul Satu Mare.


Accesează: