Războiul divelor se finalizează în iunie. Claudia Pătrășanu și Bianca Drăgușanu, întâlnire de foc în instanță

Războiul divelor se finalizează în iunie. Claudia Pătrășanu și Bianca Drăgușanu, întâlnire de foc în instanță Bianca Drăguşanu. Sursa foto: Facebook

Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu vor avea întâlnirea de foc în instanță, în iunie. Divele ajung în fața judecătorilor după ce Claudia Pătrășcanu a făcut mai multe afirmații despre actuala iubită a soțului ei. Aceste afirmații au supărat-o tare pe Drăgușanu, așa că a dat-o în judecată pe artistă. Nu doar într-un proces, ci în mai multe.

Într-una dintre cauze, Drăgușanu a câștigat deja, iar Claudia nu mai are voie să vorbească public despre ea. Cu toate acestea iubita lui Gabi Bădălău susține că acele afirmații i-au adus prejudicii financiare.

Drăgușanu spune în cererea de chemare în judecată, faptul că, ceea ce a spus artista despre ea a oprit-o să poate încheia două contracte de imagine. Potrivit divei blonde, cele două contracte ar fi valorat cel puțin 36.000 de euro, bani pe care i-ar fi pierdut nejustificat.

Întâlnire de foc în fața judecătorilor

Așa că supărarea ei a fost cu atât mai mare, încât a chemat-o în judecată pe artistă să o despăgubească. Dosarul a avut deja primul termen, iar în luna iunie, cele două dive ar trebui să stea față în față. Asta pentru ca instanța să accelereze dosarul și să ia o decizie în acest sens. Cele două dive sunt în război deschis. Cam de când a început relația Biancăi Drăgușanu cu fostul soț ar artistei.

Ne puteți urmări și pe Google News

De atunci, ocazional, și-au aruncat cuvinte grele, ba pe Instagram, ba prin intermediul presei. Doar că nimeni nu se aștepta să se ajungă la instanță. Se pare că faptul că a pierdut contractele a scos-o din sărite pe diva blondă, acesta fiind și motivul acestui proces. Ba mai mult, Bianca Drăgușanu a cerut și o experitză psihiatrică a adversarei sale. Susține că aceasta nu e în deplinătatea facultăților mentale.

Claudia Pătrășcanu continuă războiul cu familia Bădălău. Mesaje private

Claudia Pătrășcanu. Sursa: Arhiva EVZ

Replici extreme între cele două dive

Și Claudia Pătrășcanu a venit cu replica și a explicat că de fapt diva blondă cheltuiește banii de care ar trebui să beneficieze copiii ei. ”Nu mai are de unde cere bani șarlatanca asta? Nu-i mai dă Bădălău bani? Păi a zis că a încetat cu circul și că nu mai pronunță numele meu prin presă și acum ce face? Aaa... cere bani?! Păi s-au putea să-i cer eu bani, mulți tare...va trebui să demonstreze cum și-a permis să mă facă bolnavă psihic în toată media”, a spus la acel moment Claudia Pătrășacnu.