Evenimentul Zilei > Monden > Război în lumea mondenă. Au fost iubiți, iar acum nu vor să se mai vadă
Război în lumea mondenă. Au fost iubiți, iar acum nu vor să se mai vadă

Război în lumea mondenă. Au fost iubiți, iar acum nu vor să se mai vadă

Fostul selecționer Victor Pițurcă i-a declarat război total fostei sale iubite Vica Blochina și refuză să mai țină legătura cu aceasta, chiar dacă au împreună un copil.

În urmă cu mulți ani, cei doi, Vica Blochina și Victor Pițurcă au trăit o poveste de dragoste secretă, care s-a întins pe parcursul a 16 ani. În tot acest timp, fostul selecționer al echipei naționale de fotbal își împărțea viața între Vica și familia sa oficială. Mai mult, din relația lor a rezultat și un băiețel, pe care soția lui Victor Pițurcă l-a acceptat familie și l-a tratat ca pe propriul copil.

Așa se face că băiatul a ajuns să locuiască destul de multă vreme cu tatăl său, lucru care, se pare, nu a deranjat-o pe Vica Blochina care a avut mult mai multă libertate să-și vadă de propria viață.

Și atunci, apare întrebarea, cum de au ajuns cei doi, Victor Pițurcă și fosta sa iubită, la război și, mai ales, cum de au reușit să taie toate punțile de comunicare.

Se pare că responsabilitatea, ca să nu spunem vina, pentru această situație, îi revine Vicăi care, în mai multe rânduri, a făcut referire la relația sa cu Piți în public, la televiziuni sau în tabloide. Între altele, ea a spus că fostul selecționer ar fi dispus să-și părărăsească soția și familia pentru a fi cu ea, ceea ce l-a iritat la culme pe Victor Pițurcă.

Drept urmare, acesta a refuzat să mai audă de Vica și să-i mai vorbească, iar atunci când este strict nevoie să o facă, când vine vorba despre nevoile copilului, apelează la intermediari. Nici măcar nu-i mai pronunță numele, făcând referire la ea ca la „acea ființă”, după cum relatează Antena Stars. În plus, Piți a refuzat să o mai susțină financiar, plătindu-i doar pensia alimentară pentru băiat, o sumă destul de consitentă, de altfel, de 9.000 de euro.

O femeie singură

După relația cu Pițurcă, Vica Blochina a rămas singură și nu a reușit să se „lipească” de nici un alt bărbat cu care să aibă o legătură de durată. În urmă cu ceva timp, Vica Blochina ea punea eșecurile sale în dragoste pe seama greșelilor din trecut.

„Eu nu sunt în nici un fel de relație cu Piți, totul se întâmplă doar pentru copil. Ce s-a întâmplat cândva așa a fost să fie. Plătesc în continuare lucrul acesta, poate de aia sunt și singură, omul are familia lui, pentru că probabil am făcut rău fără să vreau”, povestea Vica Blochina.