Evenimentul Zilei > Monden > Doamne, în ce hal a ajuns iubita lui Pițurcă! A adunat datorii uriașe la întreținere
Doamne, în ce hal a ajuns iubita lui Pițurcă! A adunat datorii uriașe la întreținere

Doamne, în ce hal a ajuns iubita lui Pițurcă! A adunat datorii uriașe la întreținere

Vica Blochina, fosta iubită a lui Victor Pițurcă – cu care are și un băiat și fostă vedetă a PRO TV, a fost dată în judecată de vecinii de bloc. Aceasta a adunat datorii uriașe și a fost dată în judecată de vecinii de bloc.

Cu toate că frecventează cercuri selecte, unde o sticlă de șampanie ajunge să coste chiat și 7.000 de lei, atât cât datorează ea acum asociației de locatari, Vica Blochină pare să nu mai iasă din zodia ghinionului. Prietenii ei milionari poate că nici nu știu că fosta balerină a fost acționată în judecată de vecini pentru restanțe mari la întreținere, proces pe care l-a și pierdut recent și care o obligă să plătească 7.000 de lei, conform cancan.ro.

”Soluția pe scurt: Admite cererea. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 2.462,13 lei cu titlul de cote de întreţinere aferente apartamentului nr. 48 din perioada ianuarie 2019-iulie 2019, suma de 637,98 lei cu titlul de fond de reparaţii aferent aceluiaşi apartament, pentru aceeaşi perioadă, suma de 100 lei, fond curăţenie şi întreţinere spaţii comune aferent lunii iunie 2019, suma de 435,93 lei, penalităţi de întârziere la cotele de întreţinere şi fondurile menţionate anterior şi suma de 2.305,86 lei, penalităţi de întârziere la cotele de întreţinere şi fondurile din perioada ianuarie 2018-decembrie 2018, calculate pentru perioada ulterioară datei de 24.01.2019 până la 26.09.2019.

Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 900 lei, cheltuieli de judecată. Cu apel în 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 4 București. Pronunţată prin punerea soluției la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia magistraților, citată de cancan.ro

Scandaluri cu iz de „jenant”

Vica a mai trăit momente jenante pentru o persoană care apare la TV și care are pretenția să fie considerată din înalta societate. Fosta balerină a fost acuzată în trecut că a rupt o barieră dintr-un cartier rezidențial și a dat bir cu fugiții.  „Așa cum face de fiecare dată, doamna Vica parchează la noi în curte și merge la salonul de lângă. Această parcare este privată și dedicată clienților noștri. Nu este normal să rupi bariera și să pleci ca și cum nu s-a întâmplat nimic. O să depunem plângere pentru paguba pe care a provocat-o. Din câte în dau seama, doamna Vica crede că noi trăim în junglă”,  mărturiseau martorii incidentului.

De asemenea, Piți i-a cerut test ADN pentru fiu

Deși toată lumea îi știa drept cuplu de mai bine de un deceniu, cei doi trăindu-și povestea de dragoste în văzul lumii, deși fostul fotbalist era căsătorit, când a sosit clipa despărțirii și cea a plății unei pensii alimentare pentru fiul lor, Edam, Victor Pițurcă a făcut un gest dramatic pentru copilul său: a cerut test de paternitate.

Vica și-a dus copilul la centrul special al INML și a furnizat instanței de judecată testul de paternitate, care arăta clar, deși copilul îi seamănă lui Pițurcă leit, că el este tatăl.