Evenimentul ZileiActualitateRareș Bogdan dă de pământ cu Raed Arafat. Poate ar trebui să mai exerseze empatia

Rareș Bogdan dă de pământ cu Raed Arafat. Poate ar trebui să mai exerseze empatia

Rareș Bogdan dă de pământ cu Raed Arafat. Poate ar trebui să mai exerseze empatia
Rareș Bogdan a ieșit, astăzi, la rampă, cu declarații legate de scandalul izbucnit la Spitalul Foișor. Liderul PNL vrea să audă explicații de la cei implicați.

Rareș Bogdan a vorbit, luni dimineață, despre situația revoltătoare petrecută, vineri, la Spitalul Foișor. Acolo unde pacienții au fost evacuați până aproape de miezul nopții, pentru ca unitatea să fie transformată într-una de Covid. Rareș Bogdan a anunțat că ar fi trebuit să plece la Bruxelles, dar și-a amânat deplasarea, pentru a auzi explicații.

Rareș Bogdan, mesaj pentru Ioan Cristian Stoica, managerul de la Spitalul Foișor

„Se vedem ce spune domnul manager Stoica, vreau să știu ce a discutat domnul Nicușor Dan cu dumnealui. Trebuie să știm ce a corespondat cu managerul Stoica, începând de pe 2 aprilie. Domnul Stoica este un excepțional medic, dar trebuie să înțeleagă că nu este managerul unui spital privat și este managerul unui spital public.

Vreau să aud ce zice domnul Raed Arafat, un om cu mare experiență în domeniu, ce spune doamna Andrea Moldovan, care ar trebui să facă mai mult și să vorbească mai puțin. Nu e treaba dumneaei să facă PR.”

„E ușor tensionat, e ușor obosit și n-ar fi rău să exerseze empatia”

Rareș Bogdan a lansat un atac la adresa lui Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU). „Domnul Raed Arafat ar trebui să înțeleagă. E ușor tensionat, e ușor obosit și n-ar fi rău să exerseze empatia. Aducerea lui Raed Arafat la PNL a fost o greșeală”, a mai spus liderul PNL.

În ceea ce privește situația din Coaliția de guvernare, Rareș Bogdan a spus că situația este sub control. Iar lucrurile nu sunt atât de rele pe cât încearcă să le prezinte presa. „Cel care cere înlocuirea echipei este premierul, care se bucură de sprijinul colegilor și al președintelui. Haideți să facem o analiză, ce pot să vă spun este că situația în interior nu este atât de gravă pe cât pare. Vom sta de vorbă, nu discutăm despre demiteri, ci despre un lanț de vinovății.”

 


Accesează: