Evenimentul Zilei > Politica > Rareș Bogdan a anunțat poziția sa față de avorturi
Rareș Bogdan a anunțat poziția sa față de avorturi

Rareș Bogdan a anunțat poziția sa față de avorturi

Rareș Bogdan, care deschide lista PNL pentru parlamentare, întrebat de QMagazin despre poziționarea sa față de căsătoriile homosexuale și avorturi, teme de maxim interes pentru dreapta, s-a eschivat, dar a precizat că este total împotriva interzicerii avortului.

„Resping orice tentativă de a interzice avortul, deși nu îl încurajez. Decretul lui Ceaușescu din 1966 a fost unul dintre primele acte normative comuniste abrogate după 1989. Consecințele acestui decret au fost aducerea pe lume a milioane de copii nedoriți și moartea a mii de românce în urma avorturilor ilegale. Pledez pentru o mai bună educație medicală/contraceptivă, ca să nu se ajungă aici.

Eu sunt căsătorit, am un copil și îl aștept pe al doilea. Acesta este modul în care eu îmi imaginez familia, dar nu dau nimănui lecții. Nici nu accept lecții de la nimeni pe această temă. Nu cred că lumea secolului al XXI-lea se poate construi cu interdicții, ci cu inteligență, subtilitate și bun-simț”, a spus Rareș Bogdan.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: