Evenimentul Zilei > Politica > Rareș Bogdan, avertizează: „Ce se întâmplă la Mamaia și Vama Veche e îngrijorător”
Rareș Bogdan, avertizează: „Ce se întâmplă la Mamaia și Vama Veche e îngrijorător”

Rareș Bogdan, avertizează: „Ce se întâmplă la Mamaia și Vama Veche e îngrijorător”

Rareș Bogdan este îngrijorat de creșterea cazurilor de coronavirus din România și crede că de vină este libertatea pe care o au cluburile de pe litoral, în special din Mamaia și Vama Veche.

Europarlamentarul a vorbit la Realitatea PLUS despre creșterea numărului de de cazuri de coronavirus din țară. Acesta este de părere că alegerile trec pe planul doi atunci când sănătatea românilor e pusă în pericol.

„Eu am spus că în primul rând e sănătatea românului și în planul doi calculele politice. Sunt sigur că și colegii mei implicați direct în organizarea alegerilor vor ține cont de acest lucru și în funcție de evoluția pandemiei și a focarelor vom lua decizia cea mai bună. Am toată încrederea în Ludovic, în Nelu Tătaru. Dacă lucrurile degenerează nu se pune problema, riscăm sănătatea românilor.

Nu vreau să mă gândesc ce s-ar întâmpla în România dacă numărul de bolnavi prezenți în ATI vor crește. La New York, în urmă cu două luni de zile, guvernatorul a luat decizia să cheme unul dintre spitalele mobile ale Pentagonului pentru a face față. Nu trebuie să uităm ce s-a întamplat la Madrid sau Milano, orașe cu structură spitalicească uimitoare. E îngrijorător ce se întâmplă”, a spus Rareș Bogdan.

,,Nu știu de ce colegii mei continuă să fie extrem de toleranți cu patronii de cluburi din Mamaia și Vama Veche. Nu cred că vom mai apela la măsuri de restricționare completă, pe teritoriu național, dar cu siguranță vor exista cazuri izolate.

Ce se întâmplă la Mamaia și Vama Veche e îngrijorător, riscăm sănătatea românilor din multe zone ale țării unde numărul de infectari e redus, dar din cauza celor care își petrec vacanța pe litoral și se întorc apoi acasă, riscăm să infectăm foarte mulți români”, a mai spus  Rareș Bogdan.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: