Rapperul Magnat, cunoscut pentru cântecul „Dă-mă, mamă, după Iura”, se însoară

Rapperul Magnat, cunoscut pentru cântecul „Dă-mă, mamă, după Iura”, se însoară Surs foto: Facebook

Maxim Saculțan, sportiv profesionist moldovean și cunoscut în lumea muzicii ca rapperul Magnat, a cerut-o de soție pe Crina Dulgheru, creatoare de conținut pentru rețelele sociale și consăteancă a sa.

Rapperul Magnat este un cunoscut sportiv moldovean

Salcuțan, sportiv practicant de lupte libere, deține distincția de Maestru Internațional și este dublu premiat cu bronz la Campionatele Mondiale U-23 (2018, 2019). În 2021, Maxim Saculțan a cucerit bronzul la Europenele de Seniori. El este campionul Moldovei de mai mult de 10 ani consecutiv la lupte libere.

Maxim Saculțan

Maxim Saculțan. Foto: Facebook

Viitoarea soție a rapperului Magnat, Crina Dulgheru, este creatoare de conținut pentru rețele sociale și cofondatoarea unui brand de genți împletite. Cererea în căstorie s-a petrecut chiar de ziua ei de naștere, în una dintre călătoriile în care cei doi au fost împreună, relatează realitatea.md.

„22 mi-a luat un membru din familie, 23 a început cu primul pas spre formarea unei noi familii”, anunțase Crina pe 15 iunie, într-o postare pe o rețea de sicializare, referindu-se și la decesul mamei sale, cu care ea își fondase brandul de genți împletite. „Încă nu am găsit puteri și claritate, cum să continui să trăiesc în această realitate… Zilele astea durează ca anii, pentru că fiecare clipă fără tine, mama, a fost o veșnicie”, scria ea atunci în una dintre postările sale de pe Instagram.

Ne puteți urmări și pe Google News

Hitul „Dă-mă, mamă, după Iura” l-a consacrat pe Salcuțan

Cuplul s-a cunoscut la Telenești, oraș din Republica Moldova, reședință a raionului Telenești din partea centrală a Republicii Moldova. Orașul este pe malul drept al râului Ciulucul Mic, la 93 km de Chișinău, pe traseul Chișinău – Bălți și la 30 km de calea ferată Călărași.

Atât Maxim Saculțan cât și Crina Dulgheru sunt originari din Telenești, iar de ceva timp ei locuiesc împreună.

Rapperul Magnat a devenit cunoscut în special după lansarea hitului „Dă-mă, mamă, după Iura”, care din 14 mai 2024 până azi a adunat peste 3,3 milioane de vizualizări pe contul de YouTube Magnat & Feoctist.

Textul piesei aparține lui Magnat, Feoctist și Sergiu Vetrilă, refrenul fiind preluat de la Sergiu Vetrilă.

Rapperul Magnat

Rapperul Magnat. Foto: Facebook