Evenimentul Zilei > Sport > Rapid a mai primit o lovitură! Antrenorul a fost testat pozitiv cu noul coronavirus
Rapid a mai primit o lovitură! Antrenorul a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Rapid a mai primit o lovitură! Antrenorul a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Rapid a rămas din nou fără antrenor principal. Antrenorul interimar Mihai Iosif a fost testat pozitiv cu noul virus SARS-CoV-2, astfel că a intrat în izolare.

Mihai Iosif (46 de ani), antrenorul lui Rapid, s-a infectat cu COVID-19, astfel că nu va sta pe bancă la meciul echipei sale cu ASU Poli Timișoara. Aşadar, Rapid a mai primit o lovitură înainte de ultimul meci oficial programat în anul 2020, care a fost programat duminică, de la ora 13:30, în etapa a 15-a a Ligii 2.

Mihai Iosif are COVID-19 și a intrat în izolare pentru 14 zile

”Din păcate, Mihai Iosif, antrenorul nostru, a fost depistat pozitiv cu Covid-19, după ce s-a testat în această dimineață. Miță a prezentat aseară simptome specifice infecției cu noul Coronavirus, iar în urma testului a primit rezultatul pozitiv, astfel că, imediat după confirmarea rezultatului, a intrat în izolare pentru 14 zile, starea lui fiind una bună”, se arată într-un comunicat transmis de FC Rapid.

Starea lui Iosif este „una bună”

Tehnicianul echipei Rapid a manifestat primele simptome în cursul zilei de duminică. Cu toate acestea, Mihai Iosif a condus antrenamentul de luni dimineață al Rapidului, înainte să primească rezultatul testului. Antrenorul a fost, însă, singurul din cadrul echipei care a purtat mască de protecție.

În ultimele săptămâni mai mulți jucători ai grupării giuleștene au depistați pozitiv cu SARS-CoV-2. Printre cei contagiați se numără Ștefan Pănoiu, Rareș Lazăr, Virgil Drăghia, Rareș Ilie, Cătălin Hlistei și Petre Goge, precum și patru membri ai fostului staff tehnic, printre care și fostul antrenorul principal Adrian Iencsi.

În acest moment, Rapid îl are în izolare și pe fundașul Bogdan Manole. Acesta a fost depistat pozitiv cu COVID-19 săptămâna trecută. Mai precis, pe data de 25 noiembrie.

Rapid rămâne din nou fără antrenor

Mihai Iosif a fost numit antrenor interimar în locul lui Adrian Iencsi, demis după o perioadă dificilă traversată de Rapid într-un moment în care Iencsi era infectat cu coronavirus și era în izolare. Adus doar ca interimar, Mihai Iosif a făcut rezultate bune în ultimele meciuri după un start mai slab.

Cel mai probabil, meciul cu CSM Reșița a fost ultimul în care Mihai Iosif a condus Rapidul în postura de antrenor principal. Conducerea e în căutarea unui nou antrenor, iar până echipa își va relua pregătirea, în 2021, probabil se va găsi un ”principal”. Astfel, după ce se va vindeca, Iosif va reveni ca antrenor la Rapid 2, scrie liga2.prosport.ro.