Adrian Iencsi vede Rapidul campioană

Adrian Iencsi vede Rapidul campioană

Antrenorul-jucător al formaţiei giuleştene mai crede în minuni, deşi clubul patronat de Copos e în colaps financiar.

Rapid a câştigat ieri al doilea amical al pregătirilor de vară, scor 3-0, cu Concordia Chiajna. Golurile au fost marcate de Cesinha (6), Buga (30) şi Ioniţă (67). Portarul Elinton Andrade nu a fost folosit titular în acest joc amical, Viorel Hizo încercând să scape de el.

Tehnicianul din Grant a început meciul cu Concordia cu următoarea formulă: Straton - Maftei, Fernandes, Mardare, I. Stancu - Spadacio, Matici, Lazăr, Cesinha - Buga, J.P. Pinto. Viorel Hizo a renunţat la doi dintre jucătorii veniţi în probe la Rapid: argentinianul Lisandro Sacripanti şi slovenul Sead Zilici. Conaţionalul celui din urmă, Darijan Matici, este singurul jucător pe care „Dulăul” îl va păstra în lot.

De asemenea, giuleştenii aşteaptă să-l înregimenteze şi pe Valentin Negru, ultima oară la CS Otopeni. Acesta speră să fie declarat jucător liber de contract, pentru a putea purta din nou tricoul alb-vişiniu.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Vreau să mai joc”

Capitolul plecări este ocupat de fundaşul Marius Constantin, care va semna mâine cu gruparea cecenă Terek Groznâi.

Chiar dacă George Copos a promis că nu va mai ajuta echipa cu bani, antrenorul secund Adrian Iencsi crede că, „la lotul pe care-l are, Rapid se bate la campionat în acest an. Atmosfera nu mai este la fel ca atunci când câştigam campionate sau ne calificam în cupele europene, dar, dacă începem bine sezonul, vom rezolva şi asta”, ne-a declarat ieri Adrian Iencsi (34 de ani), care se vede în primul rând jucător, şi nu antrenor secund.

„Eu vreau să mai joc. Nu am chiar 40 de ani şi simt că mai pot. Când va fi nevoie de mine, voi fi pe teren. Nu mă gândesc încă la antrenorat, dar sper sămi iau licenţa Pro”, ne-a mai spus rapidistul.

DEZAMĂGIRE   Perjă, îmbătrânit cu un an de Sichitiu Dănuţ

Perjă a plecat pe uşa din dos de la Rapid, după opt sezoane de muncă în Giuleşti. Fundaşul a încercat ieri o glumă: „La Pro Rapid sunt două intrări în bază. Eu am intrat pe drumul asfaltat, pe la Laromet, şi am ieşit pe o străduţă cu pietriş, plină de praf. Mi-am făcut treaba la Rapid, măcar la câte coate în gură am luat de la Van Buyten, în meciul de la Hamburg. Sichitu putea, cel puţin, să-mi strângă mâna la finalul contractului. A declarat prin presă şi că nu are nevoie de jucători de 35 de ani, când eu am doar 34”.

Perjă este liber de contract, după ce şi-a încheiat în această vară înţelegerea cu Rapid.