Evenimentul Zilei > Social > Mihaiu, anunțul momentului despre Școala 28 din București, unde este focar de COVID
Mihaiu, anunțul momentului despre Școala 28 din București, unde este focar de COVID

Mihaiu, anunțul momentului despre Școala 28 din București, unde este focar de COVID

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, a făcut precizări de ultimă oră despre Şcoala nr. 28 din Capitală, la care au fost depistate cazurile cu noua tulpină de coronavirus.

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, a făcut precizări de ultimă oră despre Şcoala 28 din Capitală, la care au fost depistate cazurile cu noua tulpină de coronavirus.

Şcoala nr. 28 din Capitală, la care au fost depistate cazurile cu noua tulpină de coronavirus, se va deschide luni, a declarat primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu.

Radu Mihaiu, despre Şcoala 28 din Capitală. „Situația e sub control”

„DSP-ul m-a asigurat că situaţia a fost ţinută sub control şi că nu există niciun risc suplimentar în această unitate de învăţământ”, precizează edilul, într-o postare, vineri seară, pe Facebook.

De asemenea, potrivit acestuia, Şcoala nr. 31, unde erau probleme cu furnizarea agentului termic, „a primit de azi căldură în calorifere”.

„Termoenergetica a urgentat rezolvarea avariilor de pe traseul respectiv astfel încât elevii să fie primiţi în condiţii bune. Într-o pandemie nimic nu poate fi bine, dar având în vedere circumstanţele vreau să felicit directorii şi cadrele didactice pentru modul în care s-au pregătit”, mai scrie primarul.

Sorin Cîmpeanu, îngrijorat de situația de Şcoala nr. 28 din Capitală

În urmă cu doar câteva zile, Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei, a declarat la un pot de televiziune că îngrijorat în privinţa focarului cu noua tulpină din Marea Britanie de la Şcoala 28 din Capitală.

„Îți face frică. E frica de necunoscut, frica firească, frica de un focar, dar este un focar. Cu toții sperăm ca Direcțiile de Sănătate Publică și cei care au în atribuție acest lucru să ia toate măsurile necesare pentru a limita maximum posibil multiplicarea acestui focar.

Este îngrijorător, ne punem și semne de întrebare cu privire la respectarea regulilor. Știm că a plecat de la o persoană care era îngrijitor, apoi directorul și directorul adjunct, apoi alți angajați.

CITEȘTE ȘI Oamenii de știință au făcut descoperirea secolului. Are dimensiunea unei semințe

CITEȘTE ȘI CNCAV: 26.757 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore