Evenimentul Zilei > Sport > Radu Drăguşin nu a bătut încă palma cu şefii lui Juventus
Radu Drăguşin nu a bătut încă palma cu şefii lui Juventus

Radu Drăguşin nu a bătut încă palma cu şefii lui Juventus

Tânărul fundaş în vârstă de 19 ani, Radu Drăguşin, nu a ajuns încă la o nouă înţelegere cu campioana Italiei, Juventus Torino. Apărătorul român şi impresul său, Pablo Bentancur, vor continua zilele viitoare negocierile cu gruparea pregătită de Andrea Pirlo, dar iau în calcul şi varianta unui transfer într-un alt campionat din Europa.

Radu Drăguşin nu a bătut încă palma cu şefii lui Juventus

Chiar dacă discuţiile cu formaţia înfiinţată în data de 1 noiembrie 1897 nu s-au împotmolit la aspecte de ordin financiar, Radu Drăguşin solicită garanţii că i se vor oferi în viitor mai multe şanse. „Negocierile referitoare la problemele financiare au intrat în plan secund. Drăguşin nu pretinde, cu siguranţă, garanţia unui loc în primul unsprezece, dar se aşteaptă ca Juventus să-i ofere o perspectivă de creştere” au scris astăzi, jurnaliştii de la celebrul ziar sportiv din „Cizmă”, Gazetta dello Sport.

Drăguşin pune condiţii pentru semnarea unui nou contract

Fotbalistul înalt de 1,91 metri, evaluat de site-ul transfermakt.com la suma de 800.000 de euro, îşi doreşte să încheie o nouă înţelegere cu trupa din Piemont, însă condiţionează rămânerea sa pe „Juventus Stadium” de introducerea unor clauze clare în contract. „Drăguşin solicită anumite clauze în noul contract. El nu acceptă nicidecum varianta de a fi împrumutat de Juventus la alte echipe şi, din acest motiv, viitorul său la clubul alb – negru stă în balanţă, în aceste zile” mai spus ziariştii italieni.

Românul, sprijinit de Andrea Pirlo

Fotbalistul originar din Bucureşti este apreciat de antrenorul principal al dublei câştigătoare a Ligii Campionilor, Andrea Pirlo, care i-a oferit chiar şansa de a evolua în tricoul bianco – nero, în patru partide oficiale din acest sezon. „Juventus se bazează foarte mult pe fundaşul central, care a promovat în ultimul timp la prima echipă şi se bucură de încrederea antrenorului Andrea Pirlo. Totul se află în mâinile managerului Fabio Paratici şi a colaboratorilor săi” concluzionează Gazetta dello Sport.