Evenimentul Zilei > Sport > Radu Drăgușin a reușit o „capodoperă” pentru Juventus. Elogii aduse fotbalistului. VIDEO
Radu Drăgușin a reușit o „capodoperă” pentru Juventus. Elogii aduse fotbalistului. VIDEO

Radu Drăgușin a reușit o „capodoperă” pentru Juventus. Elogii aduse fotbalistului. VIDEO

Fotbalistul român, Radu Drăgușin, își arată clasa la Juventus Torino. El a marcat pentru echipa a doua a torinezilor. Site-ul oficial al italienilor vorbește despre o adevărată „capodoperă” în meciul în care Juventus U23 a câștigat cu 3-0 pe terenul lui Albinoleffe.

„O capodoperă” pentru Juventus sub semnătura Radu Drăgușin. În așteptarea noului contract oferit de Juventus, Radu Drăgușin și-a arătat clasa. Fundașul român, care tocmai a împlinit 19 ani, a impresionat și la echipa secundă a „Bătrânei Doamne”. După ce a debutat pentru Juventus atât în Liga Campionilor, cât și în campionat sau în Cupa Italiei.

Radu Drăgușin nu a fost oprit de Andrea Pirlo în lotul pentru meciul cu Napoli, dar a avut un răspuns incredibil pentru antrenorul italian.

Jucătorul este curtat de mai multe cluburi cu greutate

Radu Drăgușin a jucat cu echipa a doua a lui Juventus, U23, pe terenul celor de la Albinoleffe. Nu a fost doar pe teren, ci și-a făcut din plin simțită prezența. A marcat superb în victoria lui Juventus U23 cu scorul de 3-0.

Pentru Radu Drăgușin a fost primul gol reușit după ce a devenit jucător profesionist. „O capodoperă” au scris italienii pe site-ul oficial al lui Juventus.

Juve U23 joacă în Serie C, unde este pe locul 4 în Grupa A. Până acum, românul de 19 ani marcase doar pentru formația Primavera a torinezilor la care a reușit să dea 3 goluri în 22 de meciuri.

Radu Drăgușin este pe lista mai multor echipe mari din Europa. Presa din Italia a anunțat în mai multe rânduri că fundașul va semna un contract cu Juventus.

„Așa cum obișnuiește Juventus, anunțul oficial va fi făcut la momentul potrivit, însă, la momentul actual, semnătura lui Drăgușin pare doar o formalitate.

Nu e o coincidență că la meciul cu Spal, Pirlo a ales o defensivă tânără, formată din De Ligt, Demiral și Drăgușin”, a scris publicația italiană.

„O capodoperă” pentru Juventus sub semnătura Radu Drăgușin. Cota lui Radu Drăgușin, conform transfermarkt este de 800 de mii de euro.

Drăgușin lăudat de celebrul Rivaldo

„Drăgușin este încă foarte tânăr și are un viitor strălucit în față. Faptul că a venit în Italia atât de devreme ar putea fi esențial pentru creșterea și adaptarea sa la un club mare și la o ligă precum Seria A. Deci, el trebuie să continue să lucreze și să profite de această șansă de a ajunge la un club mare atât de tânăr”, l-a caracterizat celebrul fost fotbalist brazilian, Rivaldo, potrivit prosport.ro.