Propunere SURPRIZĂ pentru șefia FRF: „Chiar dacă nu e din Generața de Aur, el a fost asimilat. Îl dorim din toată inima”

Propunere SURPRIZĂ pentru șefia FRF: „Chiar dacă nu e din Generața de Aur, el a fost asimilat. Îl dorim din toată inima”

Pompiliu Popescu, fost doctor al echipei naționale, a anunțat că ex-fotbalistul Cristi Chivu ar putea fi propunerea surpriză pentru șefia FRF.

În tabăra foștilor componenți ai Generației de Aur s-ar putea alătura și fostul fundaș al lui Ajax, Roma și Inter Milano, Cristi Chivu. Pompiliu Popescu, ex-medicul echipei naționale, a anunțat că printre numele importante propuse pentru a candida la șefia FRF, în 2018, s-ar putea regăsi și cel al lui Cristian Chivu. Deocamdată, pentru candidatură, cele mai mari șanse le are fostul arbitru Cristi Balaj.

„Cristi Chivu face parte din această echipă. I-a fost adresată rugămintea de a veni. Chiar dacă nu e din Generația de Aur, el a fost asimilat. Îl dorim din toată inima. Șansele sunt enorm de mari și credem în ele cu toată convingerea. Vă spun asta bazându-mă pe studiile sociologice pe care deja le-am facut și din sondajele de piață. Șansele sunt enorm, enorm de mari!", a spus Pompiliu Popescu la Sport.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News