Administraţia Naţională de Meteorologie anunță că începând de mâine vremea va fi  frumoasă cu temperaturi mai mari decât în mod normal pentru jumătatea lui octombrie, informează romaniatv.

Luni

În țară. Vremea va fi în general frumoasă, iar în orele amiezii cu mult mai caldă decât în mod normal. Cerul va fi variabil, cu nori joşi sau ceaţă, pe arii restrânse în primele ore ale intervalului şi local noaptea. Maximele se vor încadra între 17 şi 28 de grade, iar minimele între 5 şi 16 grade, mai coborâte, spre -2 grade în estul Transilvaniei, unde se va forma brumă.

București. Vremea va fi în general frumoasă, iar în orele amiezii cu mult mai caldă decât în mod normal. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, exceptând cu o probabilitate mai mare în a doua parte a nopții, când vor fi nori joși sau ceață. Maximele vor fi de 26…27 de grade, iar minimele de 9…10 grade.

Marți

În țară. În estul şi sud-estul ţării, cerul va fi variabil, condiţii în care valorile diurne vor fi mai coborâte decât în ziua anterioară. În restul teritoriului, vremea va fi predominant frumoasă, iar în orele amiezii în continuare cu mult mai caldă decât în mod normal. Maximele vor fi cuprinse între 18 şi 28 de grade, iar minimele între 5 şi 16 grade.

Bucureşti. Cerul va fi variabil, cu nori joși sau ceață. Maximele mai coborâte decât în ziua anterioară, vor fi de 23…24 de grade, iar minimele de 8…10 grade.

Miercuri

În țară. În estul şi sud-estul ţării, local vor fi nori joşi sau ceaţă îndeosebi în primele ore ale intervalului. În restul teritoriului, vremea se va menţine predominant frumoasă, iar în orele amiezii cu mult mai caldă decât în mod obişnuit. Cerul va fi mai mult senin. Maximele vor fi cuprinse între 17 și 28 de grade, iar minimele între 5 şi 16 grade.

Bucureşti. Cerul va fi variabil, cu nori joși sau ceață, în primele ore ale intervalului. Maximele vor fi apropiate de cele climatologice specifice datei de 20 de grade, iar minimele vor fi de 9…10 grade.

Joi

În țară. Cerul va fi variabil, cu nebulozitate joasă sau ceaţă, îndeosebi în primele ore ale zilei. Maximele în continuare mai ridicate în orele amiezii decât cele specifice şi apropiate de cele normale în restul zonelor, se vor încadra între 18 şi 26 de grade, iar minimele vor fi cuprinse între 6 şi 15 grade.

Bucureşti. Cerul va fi variabil, cu nebulozitate joasă sau ceață, îndeosebi în primele ore ale zilei și din nou noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Maxima se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minima de 9…11 grade.

Vineri – duminică

Regimul termic va uşor mai ridicat decât cel specific perioadei în cea mai mare parte a ţării. Dimineaţa şi noaptea, cu o probabilitate mai mare în zonele joase de relief din estul şi sud-estul ţării, local vor fi nori joşi sau ceață.

 

Te-ar putea interesa și: