Evenimentul Zilei > Actualitate > Profeție teribilă a astrologului care a prezis pandemia! A spus când vom scăpa de COVID
Profeție teribilă a astrologului care a prezis pandemia! A spus când vom scăpa de COVID

Profeție teribilă a astrologului care a prezis pandemia! A spus când vom scăpa de COVID

Un astrolog devenit faimos pentru că a prezis pandemia și-a făcut publice predicțiile pentru următoarele 6 luni. Ce șanse sunt să scăpăm de teroarea biologică ce a cuprins planeta în acest an de grație?

În februarie 2019, astrologul Jessica Adams a comunicat informația că, potrivit calculelor ei, un virus „va lovi crunt” omenirea în 2020, menționând chiar data la care se va înregistra prima victimă, la Wuhan – 10 ianuarie 2020.

Nu va exista un vaccin

Jessica Adams a anunțat recent o serie de predicții și pentru următoarele 6 luni, și din nefericire nu ne putem aștepta în mod realist să eradicăm pandemia. Potrivit astrologului, citat de presa britanică, nu există semne de încetinire a crizei sanitare, oricât de optimiști ne-am dori să fim și oricâte progrese medicale se înregistrează. Nu va exista un vaccin viabil pentru coronavirus și va trebui „să învățăm să trăim cu acesta”.

Joe Biden îl va detrona pe Trump

Astrologul a făcut precizări și în legătură cu alte subiecte aflate pe agenda publică. Spre exemplu, sorții izbânzii în lupta electorală din Statele Unite, urmărită cu sufletul la gură de întreaga planetă, nu vor reveni unui republican, ci unui candidat democrat feminist, descriere care i se potrivește mănușă rivalului actualui președinte Donald Trump, Joe Biden. Pe deasupra, viitorul câștigător va fi foarte preocupat de problema echității, mai explică Jessica Adams.

În ceea ce privește criza Brexit, astrologul estimează că premierul Boris Johnson va amâna separarea finală a Marii Britanii de Europa, deoarece și Italia se va îndrepta în aceeași direcție. Ea afirmă că Italia, dezamăgită de ajutorul slab oferit de Uniunea Europeană în criza pandemică cruntă din primăvară, care a lovit țara, se va retrage și ea, anul viitor, din UE.

În sfârșit, simbolul mișcării ecologiste din lumea întreagă, Greta Thunberg se va lăsa de proteste și misiuni de lobby la cel mai înalt nivel până în 2026, când și actuala criză climatică se va apropia de final.

Vremuri de aur pentru Meghan și Harry

Cuplul adorat de englezi, format din Ducele și Ducesa de Sussex, se va bucura de o perioadă înfloritoare în următoarele 6 luni. Meghan Markle va face o avere din acțiunile sale umanitare sau va mai face niște bani pe seama soțului ei, în vreme ce Prințul Harry va demara noi afaceri alături de fosta actriță. Spre exemplu, există șanse să lanseze o afacere în industria alimentației, alături de un om de afaceri prezentabil.

De asemenea, astrologul anticipează faptul că relația ducilor de Sussex cu cumnații acestora, William și Kate, duci de Cambridge, va cunoaște o ameliorare considerabilă.

Sursa: Daily Mail

O sărbătoare tocmai a fost interzisă! Tradiția românească de 2000 de ani

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: