Şapte predicții care mai de care mai teribile! Cum se va încheia fatidicul an 2020?

Şapte predicții care mai de care mai teribile! Cum se va încheia fatidicul an 2020?

Analistul Daniel Bobinski descrie situaţia în care se află SUA la ora actuală şi, totodată, face şapte predicţii despre cum se va termina anul 2020.

America se află la o răscruce de drumuri, scrie scrie analistul Daniel Bobinski. Pe de o parte, sunt Patrioții - cei care caută să păstreze, să protejeze și să apere Constituția. De cealaltă parte, există insurgenții marxisti, cei care cred că America este rea fiind cauza problemelor în lume.  Tototdată, tabăra marxistă este în favoarea intrării lui Joe Biden la Casa Albă., scrie Daniel Bobinski, analist, autor și cronicar.

Cele șapte previziuni pentru sfârșitul anului 2020:

Predicția nr. 1: Trump va câștiga alegerile covârșitor. Știu că mass-media vă spun că sondajele sunt strânse, dar uitați-vă în jur. Mitingurile lui Trump sunt pline, în timp ce Biden nu poate umple tribunele unui teren de fotbal din liceu. Susținătorii campaniei au parade uriașe, în timp ce nu vedem nimic pentru Biden. La fel ca în 2016, sondajele de astăzi sugerează că procentele sunt strânse.

Predicție 2: În seara zilei de 3 noiembrie, Joe Biden nu va renunța la alegeri, chiar dacă votul va fi clar în favoarea lui Trump. Hillary Clinton a declarat public că Joe nu ar trebui să cedeze, așa că sămânța a fost plantată în mintea noastră pentru a ne aștepta. Și, așa cum ne așteptăm, nu vom fi șocați de acest lucru.

Predicția nr. 3:  Frauda masivă a votantui prin poștă va crea confuzie, iar marxiștii (de exemplu, democrații) vor insista că „fiecare vot contează”. Știu că americanii vor să fie corecți, așa că marxiștii vor juca acest punct. Aceștia vor plânge, vor geme și vor pleda pentru ca fiecare vot să fie numărat...Va fi povestea lor, dar multe voturi vor fi frauduloase. După cum au demonstrat pe străzile Americii, marxiștii nu sunt preocupați de respectarea legilor, ci de putere.

Ne puteți urmări și pe Google News

Predicția nr. 4: Din cauza fraudelor masive cu votul prin poștă, rezultatele alegerilor vor fi întârziate. Facebook, înșelător, Mark Zuckerberg, clar părtinitor, Jack Dorsey pe Twitter, au anunțat  că vor semnaliza orice postare sau tweet care pretinde victoria lui Trump. Știu că Trump va avea voturi mai mult decât suficiente pentru a câștiga, dar așa cum ne-a spus Zuckerberg odată, ar trebui să ne așteptăm ca rezultatele să dureze „ZILE sau chiar SĂPTĂMÂNI”. Cu alte cuvinte, Facebook și Twitter sunt conștienți de frauda electorală planificată prin votul prin poștă și deja o acoperă. Intenția marxiștilor este să mențină confuzia cel puțin până pe 14 decembrie în speranța că Colegiul Electoral nu poate identifica un câștigător. Se așteaptă ca buletinele de vot să apară în continuare de nicăieri.

Predicția nr. 5: Dacă marxiștii nu pot menține confuzia până pe 14 decembrie, unele state vor încurca procesul electoral, alegând să nu respecte regulile amendamentului 12. De fapt, ambele se pot întâmpla. În orice caz, încercând să confunde Colegiul Electoral, marxiștii (din nou, democrații) vor face presiuni pentru ca Colegiul Electoral să fie eliminat...

Predicția nr. 6: Așteptați-vă ca Nancy Pelosi să fie preocupată de Constituție în timpul haosului, dar fiți siguri, acesta este un act pasiv-agresiv. Ea face parte din avangarda marxistă în ambele camere ale Congresului, orchestrând toată mizeria. Veți vedea, de asemenea, anumiți guvernatori care sunt prieteni ai marxiștilor făcând mult zgomot.

Predicție 7: Pe măsură ce marxiștii din Congres merg după procesul electoral, marxiștii de stradă (Antifa și BLM) își vor intensifica violența prin arderea, jefuirea și uciderea chiar mai mult decât am văzut până acum. Nu numai că păpușarii își doresc ca tot haosul de pe stradă să ne distragă atenția de la ceea ce se întâmplă în procesul electoral, dar marxiștii de pe stradă văd aceste alegeri ca fiind singura lor șansă de a prelua puterea... Protestatarii au fost instruiți pentru a incita la violență, iar imitatorii vor dori să li se alăture. Marxiștii de stradă vor vedea aceste revolte ca fiind lupta vieții lor: va deveni intensă

Pentru a perpetua revoltele, păpușarii precum George Soros vor continua să doneze bani organizațiilor care le finanțează. De asemenea, nu uitați că Antifa și BLM au amenințat că vor merge în suburbii pentru a incita lumea.  Viața pe străzile americane va fi imprevizibilă și periculoasă.

Cum se va încheia totul?

Marxiștii sunt disperați, așa că luptele vor fi diferite de tot ceea ce a trăit țara până acum. Prevăd că vom vedea lucruri oribile întâmplându-se în orașele noastre și pe străzile noastre, iar mass-media (citiți: mass-media marxistă) va răspândi adevăruri și minciuni răsucite despre toate cele de mai sus. Și nu putem uita că giganții rețelelor sociale favorizează marxiștii în această revoluție, așa că vor înăbuși dezbaterile prin orice mijloace posibile.

Ultimele luni ale anului 2020 vor fi un roller coaster emoțional, dar în cele din urmă, prezic că Trump va câștiga

Nu va fi frumos de văzut, iar mulți dintre cei care cred acum că viața va reveni la normal după 3 noiembrie se înșală grav. Se vor întreba ce s-a întâmplat cu țara pe care au cunoscut-o cândva. Dacă democrații vor exploda sau nu după toate acestea, rămâne de văzut, dar mă rog ca toți aceşti diversionişti-conspiratori marxisti să fie expuși și adevărul recunoscut ca atare. Și apoi ... poate atunci ... Trump își poate ține promisiunea de a curăţa întreaga mlaștină, a scris editorialistul pe site-ul politic uncoverdc.