Evenimentul ZileiActualitateProbleme mari pentru fiul lui Joe Biden. Adversarul lui Trump și-a săpat singur groapa

Probleme mari pentru fiul lui Joe Biden. Adversarul lui Trump și-a săpat singur groapa

Probleme mari pentru fiul lui Joe Biden. Adversarul lui Trump și-a săpat singur groapa
Se pare că scandalurile în care este implicat Hunter Biden, fiul lui Joe Biden, oponentul lui Trump, s-ar putea să îl coste scump pe tatăl său.

Fostul ambasador Maria Yovanovitch a dezvăluit Congresului că nu știa prea multe despre compania Burisma Holdings sau despre acuzațiile de corupție ce îi sunt aduse acesteia acum că s-a descoperit și că fiul lui Joe Biden, Hunter, ar fi implicat în această schemă.

Hunter ar fi declarat sub jurământ că „nu a fost mare chestie” ceea ce a făcut.

Yovanovitch le-a scris oficialilor din Washington că se teme ca nu cumva Burisma Holdings să fi dat o a doua „șpagă” către oficialii din Ucraina, chiar în perioada în care acuzațiile către Hunter Biden (privind manevrele cu gaz natural pe care le-ar fi făcut), dar înainte ca Donald Trump să preia funcția de președintele al SUA.

Aceasta este cea de a doua alertă pe care Yovanovitch o dă cu privire la Burisma. Fostul ambasador a declarat că Burisma Holding scade intenținat prețul la gazele naturale pentru ca acestea să fie cumpărate de o altă companie și vândute ulterior la un preț mult mai mare. Yovanovitch a considerat că o astfel de acțiune nu poate fi decât o șpagă deghizată în profituri de pe urma vânzării gazelor natural.

De asemenea, problema a fost ridicată când fiul lui Joe Biden, alături de președintele Poloniei, se afla în consiliul de administrație al Burisma Holdings, scrie Zerohedge.


Afacerile făcute de Hunter Biden în Ucraina, sub oblăduirea politică a tatălui său, sunt piatra de moară care îl poate îneca pe candidatul Democrat.

Joe Biden a respins în cadrul dezbaterii de marți noaptea acuzațiile la adresa activității fiului său în Ucraina și a colaborării acestuia cu compania energetică Burisma.

Candidatul Democrat în alegerile prezidențiale americane a declarat că este „total falsă” dezvăluirea potrivit căreia Hunter Biden ar fi primit 3,5 milioane de dolari prin transfer bancar de la o afaceristă rusă, soția fostului primar al Moscovei.

Dezvăluirea, care apare într-un raport al Senatului SUA din 22 septembrie, nu a fost contestată până acum nici de Joe Biden, nici de echipa sa de campanie, nici de Hunter Biden însuși.

Trump a adus în discuție afacerile „ucrainene” ale lui Hunter cu ocazia uneia dintre numeroasele contre verbale ale primei dezbateri prezidențiale cu Biden Sr., desfășurată noaptea trecută la Cleveland, Ohio.

„Din pură curiozitate, soția primarului Moscovei i-a dat fiului tău 3,5 milioane de dolari. Ce a făcut pentru a-i merita?”

„Nimic nu este adevărat”, s-a grăbit Biden să răspundă. „Total fals. Total fals. Nu este adevărat.”

„Nu a primit 3,5 milioane de dolari, Joe?”, a întrebat Trump, amintind și de sutele de mii de dolari pe care Hunter Biden i-a primit pentru postul său în cadrul consiliului de administrație al Burisma Holding.


Accesează: