Evenimentul ZileiInternationalBREAKING NEWS. Șoc mondial: Trump și Melania au COVID-19! Ce șanse are să scape

BREAKING NEWS. Șoc mondial: Trump și Melania au COVID-19! Ce șanse are să scape

BREAKING NEWS. Șoc mondial: Trump și Melania au COVID-19! Ce șanse are să scape
Deși este considerat cel mai puternic om al planetei noastre, președintele Statelor Unite, o persoană în vârstă și suferind de diferite afecțiuni specifice bătrâneții, este extrem de vulnerabil în fața coronavirusului chinezesc. Iar acum infectarea a fost confirmată.

UPDATE – Președintele Statelor Unite Donal Trump și Prima Doamnă Melania Trump au fost testați pozitiv pentru coronavirus, potrivit unui anunț făcut cu puțin timp în urmă, transmis de Reuters.

„Vom intra în carantină și tratament imediat”, a scris Donald Trump.

 


“We will begin our quarantine and recovery process immediately,” he said

Iar lovitura vine în plină campanie electorală pentru încă un mandat la Casa Albă!

Preşedintele american, Donald Trump, a anunţat joi seara că intră în carantină împreună cu soţia sa în aşteptarea rezultatelor testului COVID-19, transmite AFP.

Mai devreme, Donald Trump afirmase la canalul Fox News că şi-a făcut un test COVID-19, dar încă nu are rezultatele, după testul pozitiv al unei colaboratoare apropiate.

„Ea a fost testată pozitiv”, a declarat Donald Trump, confirmând informaţii de presă referitoare la Hope Hicks, consiliera sa apropiată. „Tocmai mi-am făcut un test, vom vedea”, a adăugat el, precizând că şi soţia sa, Melania, a fost testată.

„Voi avea rezultatele în această seară sau mâine dimineaţă. După cum ştiţi, petrec destul timp cu Hope, ca şi Prima Doamnă”, a continuat el.

Tânăra în vârstă de 31 de ani se afla la bordul Air Force One împreună cu preşedintele american când acesta a zburat marţi la Cleveland, în statul Ohio, pentru a participa la dezbaterea electorală faţa în faţă cu Joe Biden.

De asemenea, ea a mers cu el miercuri în Minnesota pentru un miting de campanie.

Solicitat de AFP, Judd Deere, purtător de cuvânt al Casei Albe, nici nu a confirmat, nici nu a infirmat această informaţie.

Purtătorul de cuvânt a spus că preşedintele ia „foarte în serios” sănătatea lui ca şi a „tuturor celor care lucrează pentru el”.

Preşedintele american se supune regulat testelor COVID-19, chiar dacă frecvenţa exactă a acestora nu este cunoscută.

Colaboratorii care lucrează în West Wing sunt testaţi zilnic, ca şi jurnaliştii acreditaţi la Casa Albă ori călătoresc împreună cu preşedintele.

Hope Hicks, care lucrează cu Trump încă din anul 2016, face parte din cercul de apropiaţi ai preşedintelui.

După ce a ocupat prestigiosul post de director de comunicare al Casei Albe, ea şi-a părăsit postul o perioadă pentru a se alătura grupului Fox, de care aparţine canalul Fox News, înainte de a reveni la Casa Albă.

Discretă, dar foarte influentă în culise, acest fost manechin, care a lucrat pentru Ivanka Trump la New York, este foarte ascultată de preşedinte care, fapt notabil, nu a emis niciodată nicio rezervă în privinţa ei.


Accesează: