Evenimentul Zilei > Social > Problemele pe care le aduce iOS 16. Află ce poți păți dacă îți actualizezi telefonul
Problemele pe care le aduce iOS 16. Află ce poți păți dacă îți actualizezi telefonul

Problemele pe care le aduce iOS 16. Află ce poți păți dacă îți actualizezi telefonul

Utilizatorii de IPhone se pot confrunta cu probleme dacă aleg să își actualizeze iOS 16. În ultima perioadă, mai multe telefoane au ajuns în service pentru că proprietarii au decis să își instaleze noua versiune a sistemului de operare.

În cazul în care ești utilizator de IPhone este bine de știut că noua versiune a programului de operare îi poate face mai mult rău decât bine telefonului tău. Este vorba despre iOS 16 despre care au apărut informații că îți poate defecta telefonul.

În acest context, o persoană care lucrează într-un service de telefoane din Cluj  a precizat, pe contul de TikTok, că mai multe telefoane de la Apple au ajuns pe mâna sa în ultima perioadă. Toate aveau făcute noua actualizare a programului de operare. Cu toate acestea, încă sunt persoane care își doresc actualizarea.

Cu ce probleme te poți confrunta dacă ai iOS 16

În primul rând, unele telefoane din service au o problemă de afișare. Doar cu ajutorul unei lanterne poți vedea ora afișată pe ecran. De asemenea, alte telefoane s-au confruntat cu probleme de soft. Una dintre acestea este că și camera din spatele telefonului se poate defecta. În același timp, nici blitz-ul nu va mai funcționa.

O altă problemă cu care s-au confruntat cei care au IPhone este că nu mai puteau apela persoanele cu care doreau să vorbească. Pe ecran le era afișat următorul mesaj: „Ultima linie nu mai este disponibilă. Doriți să apelați folosind linia rămasă?”. Totuși, pentru a putea suna trebuie să apeși, mai întâi, pe „Anulați”. Ulterior, puteai apela. Și aceasta este o problemă care ține tot de sistemul de operare. O altă problemă ar fi faptul că unele telefoane nu mai aveau semnal pentru rețeaua de telefonie indiferent în ce zonă se aflau.

De ce nu îți poți instala iOS 16 pe telefonul tău

În ciuda acestor lucruri, sunt utilizatori IPhone care își doresc noua actualizare de soft, dar nu o pot avea. Așadar, dacă îți dorești actualizarea și încă nu ai primit-o este bine de știut dacă dispozitivul tău acceptă un nou software. În caz contrar, nu poți avea noua actualizare. De asemenea, dacă nu există spațiu suficient pentru descărcarea și instalarea unei actualizări, software-ul de pe dispozitiv va încerca să creeze mai mult spațiu.

Așadar, va elimina numai datele aplicațiilor care pot fi descărcate din nou. Nu va elimina datele și nici nu le schimbă locația. În acest caz, poți folosi computerul pentru actualizarea dispozitivului. De asemenea, ai nevoie de conexiune la internet pentru a-ți actualiza telefonul, potrivit Support.apple.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: