Evenimentul Zilei > Actualitate > Apple lansează noile căști wireless AirPods Pro 2. Îmbunătățirile aduse de companie VIDEO
Apple lansează noile căști wireless AirPods Pro 2. Îmbunătățirile aduse de companie VIDEO

Apple lansează noile căști wireless AirPods Pro 2. Îmbunătățirile aduse de companie VIDEO

Noile căști AirPods Pro 2 vor avea o autonomie mai mare a bateriei și noi posibilități de localizare. În plus, îmbunătățirile tehnice vor permite anularea zgomotului de fond.

Compania Apple lansează noile căști wireless AirPods Pro 2. Design-ul este similar cu generația anterioară, dar noile căști vin cu multe îmbunătățiri tehnice.

AirPods Pro 2 au un nou codec wireless losless, care permite un sunet de excepție atunci când utilizatorul ascultă muzică, dar au și o baterie care durează mai mult. Autonomia ajunge până la 30 de ore de playback audio alături de cutiuța de alimentare.

Căștile au și noi opțiuni de localizare. Cutiuța de transport are un difuzor care poate emite sunete și astfel poate fi mai ușor de găsit în cazul în care proprietarul o pierde.

Noile AirPods Pro 2 au și un procesor actualizat, iar reprezentanții Apple spun că poate oferi o anulare a zgomotului de fond mai bună față de modelul anterior. Apple a adăugat și noi controale tactile pentru căști. Vor putea fi preluate sau respinse apeluri, se va putea controla muzica sau modifica nivelul volumului folosind Touch Control. Noile căști sunt disponibile din 23 deptembrie în SUA și costă 249 de dolari, potrivit mobilissimo.ro.

Noi lansări Apple

Apple și-a prezentat miercuri și cea mai recentă gamă de iPhone, dezvăluind modelele iPhone 14 și iPhone 14 Plus. Versiunea Plus va avea un ecran de 6,7 inci și un cip bionic A15. Cele mai recente modele sunt echipate cu funcții de detectare a accidentelor, similare cu Apple Watch Series 8. Totodată, gigantul tehnologic a lansat modelele iPhone 14 Pro (999 dolari) și Pro Max (1.099 dolari) cu un cip bionic A16, cel mai rapid cip pentru smartphone-uri din toate timpurile.

iPhone 14 are o nouă cameră principală de 12 megapixeli și un nou autofocus pentru camera frontală, inclusiv o funcție video în modul acțiune. Toate modelele noi vândute în Statele Unite nu vor avea o tăviță sim, ci vor folosi un eSIM digital care acceptă mai multe numere de telefon. Acestea vor fi disponibile începând cu 9 septembrie.

Printre caracteristicile incluse în cele mai recente modele se numără un ecran OLED true-tone, cinci culori, inclusiv un albastru deschis, precum și o durată de viață îmbunătățită a bateriei, toate acestea începând de la 799 de dolari pentru iPhone 14 și 899 de dolari pentru iPhone 14 plus. Printre noile caracteristici, Apple a adăugat un serviciu de siguranță numit Emergency SOS via satelit, care se poate conecta la serviciile de urgență chiar dacă utilizatorul se află în afara razei de acoperire a rețelei celulare sau wi-fi în Statele Unite și Canada.