Evenimentul ZileiActualitateCând vor fi disponibile noile modele iPhone 14, Plus și Pro, împreună cu Apple Watch Series 8

Când vor fi disponibile noile modele iPhone 14, Plus și Pro, împreună cu Apple Watch Series 8

Când vor fi disponibile noile modele iPhone 14, Plus și Pro, împreună cu Apple Watch Series 8
Apple Inc. și-a prezentat miercuri cea mai recentă gamă de iPhone, dezvăluind modelele iPhone 14 și iPhone 14 Plus.

Versiunea Plus va avea un ecran de 6,7 inci și un cip bionic A15. Cele mai recente modele sunt echipate cu funcții de detectare a accidentelor, similare cu Apple Watch Series 8. Totodată, gigantul tehnologic a lansat modelele iPhone 14 Pro (999 dolari) și Pro Max (1.099 dolari) cu un cip bionic A16, cel mai rapid cip pentru smartphone-uri din toate timpurile.

iPhone 14 are o nouă cameră principală de 12 megapixeli și un nou autofocus pentru camera frontală, inclusiv o funcție video în modul acțiune. Toate modelele noi vândute în Statele Unite nu vor avea o tăviță sim, ci vor folosi un eSIM digital care acceptă mai multe numere de telefon. Acestea vor fi disponibile începând cu 9 septembrie.

Printre caracteristicile incluse în cele mai recente modele se numără un ecran OLED true-tone, cinci culori, inclusiv un albastru deschis, precum și o durată de viață îmbunătățită a bateriei, toate acestea începând de la 799 de dolari pentru iPhone 14 și 899 de dolari pentru iPhone 14 plus. Printre noile caracteristici, Apple a adăugat un serviciu de siguranță numit Emergency SOS via satelit, care se poate conecta la serviciile de urgență chiar dacă utilizatorul se află în afara razei de acoperire a rețelei celulare sau wi-fi în Statele Unite și Canada.

Apple Watch Series 8 va costa 399 de dolari și va fi disponibil din 16 septembrie

Apple Inc. a anunțat miercuri cea mai recentă apariție în familia Apple Watch, Series 8, care va costa 399 de dolari pentru modelul cu GPS și 499 de dolari pentru celulare. Dispozitivul poate fi comandat de astăzi și va fi disponibil din 16 septembrie, informează Baha.com.

Potrivit directorului de operațiuni Jeff Williams, Apple Watch Series 8 este mai rezistent în comparație cu modelele anterioare și are un senzor de temperatură pe care gigantul tehnologic îl va folosi pentru a ajuta la urmărirea sănătății femeilor. Watch Series 8 va avea, de asemenea, detectarea accidentelor, a dezvăluit prezentarea live. Cel mai recent model va avea, de asemenea, un mod de consum redus de energie care va permite bateriei să reziste până la 36 de ore, opțiunea fiind disponibilă pe seria 4 și pe modelele ulterioare.

Apple a prezentat și un model SE Watch, care vine la un preț mai accesibil, de 249 de dolari pentru GPS și 299 de dolari pentru celulare. Totodată, a prezentat Apple Watch Ultra, care are celular încorporat și este conceput în întregime pentru sporturi extreme, cu un acumulator mai mare și un wayfinder. Modelul Ultra va costa 799 de dolari și va fi disponibil începând cu 23 septembrie.


Accesează: